cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Women Britanny Windwear Oyster/Neon Pink Flash Print M

Kad vrijeme traži kratke rukave, ali ipak vam je potreban lagani sloj zaštite i pokrivenosti, dostignite britanski ženski jakni jakne. Brzo ćete cijeniti meku ruku, laganu težinu i preporučenu udobnost. Ova inovativna tkanina gusto je utkana od...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S53502-8465P-M | ID: 271164

Sunice Women Britanny Windwear Oyster/Neon Pink Flash Print M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kad vrijeme traži kratke rukave, ali ipak vam je potreban lagani sloj zaštite i pokrivenosti, dostignite britanski ženski jakni jakne. Brzo ćete cijeniti meku ruku, laganu težinu i preporučenu udobnost. Ova inovativna tkanina gusto je utkana od denier pređe i obložena WxTech ™ završnom obradom kako bi se postigao status otporan na vodu i vjetar. Ova jakna s vjetrom također je iznimno prozračna i oslobađa vlagu. Oblikovano s bočnim zubima i donje rubove. 100% poli. Perilica rublja. Boja: Oyster / Neon Pink Flash Print. Veličina: M.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

M


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina