cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Men Torrance Gore Paclit Black Embossed/Pure White L

Ostanite usredotočeni na ovaj Sunice Gore Paclite Torrance Rain Jacket s punim zatvaračem za pričvršćivanje s bradom za zaštitu, tradicijom Sunice stojeći V-ovratnik, podesivim rukavima, džepovima s prednjim zupčanikom i podesivim pojasom....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S12005-0204EM-L | ID: 271034

Sunice Men Torrance Gore Paclit Black Embossed/Pure White L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ostanite usredotočeni na ovaj Sunice Gore Paclite Torrance Rain Jacket s punim zatvaračem za pričvršćivanje s bradom za zaštitu, tradicijom Sunice stojeći V-ovratnik, podesivim rukavima, džepovima s prednjim zupčanikom i podesivim pojasom. Potpuno obložen za dodatnu zaštitu i uključujući Pro-Trim sustav kliniranja struka, ova jakna ima i čistač golfa u prednjem džepu. Izrađen s GORE-TEX-om, ova odjeća je potpuno vodootporna, uključujući sigurnosne patentne zatvarače, otporan na vjetar, prozračnu, laganu i rastezljivu za dodatnu fleksibilnost. Paclite tehnologija u tkanini osigurava da se koriste samo lagane tkanine kako bi se stvorio savršeni omjer čvrstoće i težine. Završeno s Suniceovim markiranjem na prednjem ramenu. Strojno prati. Materijal: 100% poliester. Boja: crna ispisana / čista bijela. Veličina: L.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

L


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina