cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Men Michael Reversible Vest Charcoal/Vibrant Blue L

Idealan prsluk za vanjsku odjeću, Michael ima Climaloft ™ izolaciju koja vas zagrijava, čak iu vlažnim uvjetima. Vrlo fine, vatrootporne, vatrootporne vlakove zamjenjuju zrak i blokiraju tijelo grijanja (toplina je niska kao 50F / 10C) što ga...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: S64002-8515-L | ID: 271129

Sunice Men Michael Reversible Vest Charcoal/Vibrant Blue L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Idealan prsluk za vanjsku odjeću, Michael ima Climaloft ™ izolaciju koja vas zagrijava, čak iu vlažnim uvjetima. Vrlo fine, vatrootporne, vatrootporne vlakove zamjenjuju zrak i blokiraju tijelo grijanja (toplina je niska kao 50F / 10C) što ga čini iznimno učinkovitim izolatorom s sezonskom prilagodljivošću. Dodajte reverzibilni čimbenik, a imate probojni prsluk koji je spreman obavljati dvostruku dužnost! Prednji zupčanik sa zaštitnikom za bradavicu, plus džepove s obje strane. Poly stretch. Perilica rublja. Boja: Charcoal / Vibrant Blue. Veličina: L.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Namjena

Rod


Veličina

Veličina

L


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina