cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Men Huxley Thermal Clima Charcoal/Electric Green S

Za razliku od mnogih termalnih jaknih, trosatna Huxley ima Climaloft ™ izolaciju koja vas zagrijava u mokrim uvjetima, tako da možete udobno igrati kroz hladne, vlažne dane. Napredni sustav toplinske izolacije sadrži ultrafine poliesterne vlakna...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S72000-8524-S | ID: 271058

Sunice Men Huxley Thermal Clima Charcoal/Electric Green S

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Za razliku od mnogih termalnih jaknih, trosatna Huxley ima Climaloft ™ izolaciju koja vas zagrijava u mokrim uvjetima, tako da možete udobno igrati kroz hladne, vlažne dane. Napredni sustav toplinske izolacije sadrži ultrafine poliesterne vlakna koji zahvaćaju tjelesnu toplinu (toplina je niska kao 50F / 10C). Također je vjetra i ultra lagana za optimalnu slojevitost i ima rastezljive ploče za poboljšanu pokretljivost. WxTech ™ premaz osigurava otpornost na vodu. Izravno s prednjim zupcima, bočnim zubima i džepom prsnog kože s rezonantnim rezanjem. 100% najlonska školjka s ispupčenim pločama od 84,5% poli, 15,5% rastezanja. Perilica rublja. Boja: ugljen / električno zelena. Veličina: S.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

S


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina