cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Men Chad Zephal Jacket C Charcoal/Magnesium/Blue Water L

Evo dinamične stretch jakne na koju možete računati na vjetru i kiši. Činjenica je da je Chad Zephal ™ Z-Tech vodootporna jakna tako fleksibilna, da ćete i dospjeti na plave nebo dana. Tkana ljuska ima inovativan RepelTX završetak za poboljšanje...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S42008-8586-L | ID: 271044

Sunice Men Chad Zephal Jacket C Charcoal/Magnesium/Blue Water L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Evo dinamične stretch jakne na koju možete računati na vjetru i kiši. Činjenica je da je Chad Zephal ™ Z-Tech vodootporna jakna tako fleksibilna, da ćete i dospjeti na plave nebo dana. Tkana ljuska ima inovativan RepelTX završetak za poboljšanje prozračnosti i otpornosti na vodu, omogućujući vodu za kuglicu i valjanje odmah iza površine tkanine. Prozirni trikovski sloj dodaje dodatni sloj zaštite vremena i udobnosti. Rezni džepovi s vodootpornim patentnim zatvaračima. Podesive rukavice za akciju omogućuju prilagodbu prikladnosti. Prilagođeno povlačenje zatvarača za zatvaranje. Uključuje čistač loptica u džepu. 3-godišnje vodonepropusno jamstvo. Perilica rublja. Boja: ugljen / magnezij / plava voda. Veličina: L.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

L


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina