cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.

Sunice Ladies Maci Reversible Vest Mellow Yellow/Spearmint Green XS

Dva izgleda, jedan prsluk! Za razliku od većine toplinskih nadsluga, Climaloft ™ izolacija je nevjerojatno lagana i tanka, ali iznenađujuće topla, čak iu mokrim uvjetima. Vrlo fine, vatrootporne, vatrootporne vlakove zamjenjuju zrak i blokiraju...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: S64506-4125-XS | ID: 271064

Sunice Ladies Maci Reversible Vest Mellow Yellow/Spearmint Green XS

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Dva izgleda, jedan prsluk! Za razliku od većine toplinskih nadsluga, Climaloft ™ izolacija je nevjerojatno lagana i tanka, ali iznenađujuće topla, čak iu mokrim uvjetima. Vrlo fine, vatrootporne, vatrootporne vlakove zamjenjuju zrak i blokiraju tijelo grijanja (toplina je niska kao 50F / 10C) što ga čini iznimno učinkovitim izolatorom s sezonskom prilagodljivošću. Dodajte reverzibilni čimbenik, a imate probojni prsluk koji je spreman obavljati dvostruku dužnost! Prednji zupčanik sa zaštitnikom za bradavicu, plus džepove s obje strane. Poly stretch. Perilica rublja. Uvozni.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Veličina

Veličina

XS


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina