cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed Rainbow

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Najjači sustav je lanac bez slabih karika. Karike lanca orla imaju glatki radijus, bez oštrih rubova ili skosaka, što daje značajno smanjenje buke, trenja i trošenja. Ovaj dizajn također omogućuje ravniju

Kod proizvoda: 00.2518.039.010 | ID: 388607

708 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 2 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed Rainbow

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Najjači sustav je lanac bez slabih karika. Karike lanca orla imaju glatki radijus, bez oštrih rubova ili skosaka, što daje značajno smanjenje buke, trenja i trošenja. Ovaj dizajn također omogućuje ravniju ploču, što znači dosljednije zakivanje lanca i veću ukupnu čvrstoću. Također je i najveći doprinos ultra glatkim, preciznim, izdržljivim i tihim performansama koje se nalaze u kaseti za zube 10-50 i lančanicima X-SYNC 2. Instalacija je jednostavna pomoću namjenske brze veze Eagle s 12 brzina.

TEHNOLOGIJA

  • X-SYNC

Lančane opruge SRAM X-SYNC 1x pružaju najvišu razinu performansi i trajnosti. Visoki četvrtasti rubovi zuba SRAM X-SYNC zahvaćaju lanac ranije od tradicionalnih zubi u obliku trokuta. Oštri i uski profil zuba, kao i zaobljeni rubovi skosica, pomažu u upravljanju otklonjenim lancem. Kako bi pružili najbolje moguće performanse u blatnim uvjetima, lanci X-SYNC dizajnirani su s udubljenjima za pročišćavanje blata za unutarnje karike i valjke lanca. Konstruirani u Njemačkoj, X-SYNC prstenovi sastavni su dio pogonskog sklopa SRAM 1x. Ne prihvaćajte imitaciju.

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • FLOWLINK

Izuzetno glatke unutarnje ploče lanca potpuno su bez četvrtastih rubova, što rezultira lancem koji zahvaća kasetu i lančanicu s daleko manje trenja, radi tiših performansi i boljeg vijeka trošenja. Dizajn omogućuje uži ukupni profil koji može podnijeti veće kutove, a također omogućuje ravniju vanjsku ploču, što znači dosljednije zakivanje lanca i povećanu ukupnu čvrstoću.

  • TVRDI KROM

Lanac SRAM HARD CHROME ima četiri puta veću otpornost na istezanje (habanje) u odnosu na druge lance. To je zbog postupka dorade na unutarnjim karikama i valjcima. Čvrstoća i krajnja čvrstoća potisnog klina jednake su trenutnim lancima. Lanac HARD CHROME traje duže i jednako je jak.

  • POWERLOCK

SRAM lančani inženjeri razvili su PowerLock kao alat bez alata, siguran i dosljedan način povezivanja lanaca. Iako PL ne zahtijeva posebne alate za instalaciju, posebno uske tolerancije pogona s 10 i 11 brzina nalažu da je svaki PowerLock dobar samo za jednokratnu primjenu.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Broj karika lanca

126

Boja prema proizvođaču

Rainbow

Težina (g)

264

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed Rainbow , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati