cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM X01 Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

Planinski | Kod proizvoda: 00.7018.433.001 | ID: 388662

SRAM X01 Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

SRAM X01 Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Vozačev kokpit je utočište za jahače i mjenjač mu je u središtu. Napravite bilo kakvo usavršavanje, a bolje je da to poboljša performanse - ili se nemojte petljati u to. Mjenjač X01 Eagle ™ čvrsto se drži ovih pravila. S kovanim aluminijskim okidačem koji bolje odgovara zahtjevima koje vozači X01 Eagle ™ traže od svojih strojeva. S poboljšanim osjećajem kotrljanja poluge na zapečaćenim ležajevima uloška, nudeći veću preciznost u opsegu njegovog kretanja. Zahvaljujući potpuno novom izgledu, glavna boja boja X01 Eagle ™ čini bešavne razdvojenosti sa sustavom Eagle ™ Colors za izrade jedinstvene kao i sam bicikl.

TEHNOLOGIJA

  • X-AKTUACIJA

Razvijen posebno za SRAM 1x, X-ACTUATION se kreće oštro i dosljedno u cijeloj kaseti.

  • NULTA GUBITKA

NULTA GUBITAK jednostavno znači, pa, nulti gubitak - kad pritisnete ručicu, za pomicanje prema gore ili prema dolje, kabel se trenutno uključuje - nula gubitka kretanja. Ne postoji sredina u kojoj čekate da dođe smjena. Promjene brzina su trenutne i precizne.

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • MATCHMAKER X INTEGRIRAN

MatchMaker X stezaljka više je od same stezaljke. To je kao da Martha Stewart pospremi kokpit. Budući da svaka stezaljka prihvaća do tri komande, na dvije stezaljke možete staviti sve, od XLoc blokade ovjesa, vaših SRAM mjenjača, SRAM kočionih poluga i AVID kočionih poluga, kao i vašeg Reverb XLoc daljinskog upravljača. Osim genetskog inženjeringa dužih palčeva, idealan je način da sve bude na dohvat ruke. Baš kao što bi i Martha.

ZNAČAJKE

  • Kovani aluminijski okidač dizajniran za bolje zlostavljanje.
  • Poboljšani osjećaj i preciznost ručice.
  • X01 Eagle ™ Master boja boja podudara se sa svim kasetama i lancima kao dijelom sustava Eagle ™ Colors.

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Sustav montaže

Vrsta proizvoda

Korištenje bikesport

MTB

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM X01 Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati