cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T

Powermeter / Brojila snage | Kod proizvoda: 00.3018.207.172 | ID: 388611

SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Mjerač snage SRAM RED AXS krši tradiciju - i probija se na razinu izvedbe. Preoblikovali smo opremu za ceste: smanjili veličinu prednjeg lanca i dodali veći domet stražnjoj kaseti. Također smo zadržali deltu od 13 zuba na svim parovima lančanika, osiguravajući precizno pomicanje za bilo koju postavku. To rezultira korisnijim zupčanicima i boljim prebacivanjem u svim konfiguracijama. Dizajniran s Quarq DZero mjernom snagom integriranom u radilicu. Dobrodošli na vrh mjerača snage.

TEHNOLOGIJA

  • DUB

Odnos između vretena donjeg nosača i ležaja srž je DUB tehnologije. Tu krutost susreće trajnost. Napravili smo korak dalje od konvencionalnog razmišljanja i sve pojednostavili - bolje integrirajući odnos između lančanika, ručice, vretena i donjeg nosača. Upravo je ovaj pristup razvoju cjelovitog sustava jednak boljim performansama pogonskog sklopa.

  • DŽERO

Quarqova sljedeća generacija DZero platforme za mjerenje snage imenovana je za D0 Experiment, jedan od najtočnijih i najinovativnijih projekata u znanosti za otkrivanje subatomskih čestica koje se kreću brzinom svjetlosti.

  • X-RANGE

Cestovni bicikli brži su i sposobniji no ikad prije, a vozači proširuju ono što je moguće s drop bar biciklima. X-Range se priprema za današnju cestovnu vožnju. Potpuno smo osmislili cestovni zupčanik za širi domet, korisnije i uglađenije napredovanje brzina, kao i pametnije postavke stupnjeva prijenosa - koje omogućuje AXS. S X-Rangeom uvijek ste u pravoj brzini.

  • EXOGRAM

Šuplja karbonska konstrukcija započinje u ruci radilice i proteže se u pauk ručice, povećavajući omjer krutosti i težine.

  • OSOVINE

AXS je SRAM-ov sustav za integraciju komponenata za bicikl koji povezuje elektroničke komponente za bicikl i softver. Aplikacija SRAM AXS omogućava vozačima da vide status baterije, promijene ponašanje komponenata, personaliziraju kontrole, dobivaju podsjetnike na održavanje i ažuriraju firmware.

Parametri i specifikacija

Dužina (mm)

Number of teeth

35, 48

Broj biciklističkih

2

Materijal

Osovina standardna

DUB

Povezivanje

Vodootpornost

Vrsta baterije

Trajanje baterije

200 h

Adapter uključen

Nije

Napajanje

None, Only Battery Operated

Boja prema proizvođaču

Crna

Zemlja podrijetla

SAD

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati