cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed

Planinski | Kod proizvoda: 00.7518.119.000 | ID: 388669

SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ovaj NX Eagle ™ mjenjač sadrži dokazani SRAM 1x specifični dizajn X-HORIZON ™. Veća donja remenica X-SYNC ™ s 14 zubaca lako olakšava kapacitet kasete od 11 do 50 i 10 do 50 zuba, a također dodaje ukupnom osjećaju glatkog pedaliranja NX Eaglea. KVAČILO VLASNOG LEŽAJA Type-3 ™ pruža tihe, dosljedne performanse i trajnost.

TEHNOLOGIJA

  • X-SYNC

Lančane opruge SRAM X-SYNC 1x pružaju najvišu razinu performansi i trajnosti. Visoki četvrtasti rubovi zuba SRAM X-SYNC zahvaćaju lanac ranije od tradicionalnih zubi u obliku trokuta. Oštri i uski profil zuba, kao i zaobljeni rubovi skosica, pomažu u upravljanju otklonjenim lancem. Kako bi pružili najbolje moguće performanse u blatnim uvjetima, lanci X-SYNC dizajnirani su s udubljenjima za pročišćavanje blata za unutarnje karike i valjke lanca. Konstruirani u Njemačkoj, X-SYNC prstenovi sastavni su dio pogonskog sklopa SRAM 1x. Ne prihvaćajte imitaciju.

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • BRAVA KAVEZA

S tehnologijom CAGE LOCK u stražnjem mjenjaču uklanjanje i postavljanje kotača - kao i ugradnja lanca - postaje brže i jednostavnije. Samo gurnite kavez naprijed da stvorite opuštenost i zaključajte ga na svoje mjesto.

  • X-AKTUACIJA

Razvijen posebno za SRAM 1x, X-ACTUATION se kreće oštro i dosljedno u cijeloj kaseti.

  • KVAČILO SA LEŽAJIMA

Tehnologija KVAČILA VLASNIČKOG LEŽAJA eliminira odskok i lančani šampon mjenjača bez odricanja od preciznosti.

  • X-HORIZON

Dizajn "ravnog paralelograma" ovog stražnjeg mjenjača ograničava svako kretanje na vodoravnu os, što onemogućava pomicanje duha, a istovremeno smanjuje silu pomicanja. Za brže, točnije prebacivanje, velika izvedba pomaka gornje remenice održava konstantan razmak u lancu na svim stupnjevima prijenosa.

ZNAČAJKE

  • Potpuno novi stražnji mjenjač koji uključuje naš dokazani dizajn X-HORIZON ™ i novu tehnologiju KVAČASTA KOTAČA LEŽAJA Type-3 ™.
  • Eagle ™ sustav montiran prema ekosustavu i pozicioniranje CAGE LOCK ™ dodaju robusnost.
  • Eagle ™ tehnologija remenice pruža veću učinkovitost, oštrije prebacivanje i tiši rad.

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Korištenje bikesport

MTB

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati