cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

Lanci | Kod proizvoda: 00.2518.031.011 | ID: 388604

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Osnova svakog pogonskog sklopa Eagle je njegov lanac - a lanac NX Eagle dizajniran je i proizveden korištenjem izvorne SRAM-ove Eagle arhitekture, tako da je u potpunosti kompatibilan sa svim ostalim komponentama Eagle ekosustava. Lanac NX Eagle odlikuje se čvrstom konstrukcijom klina, Eagle PowerLockom i glatkim, učinkovitim mijenjanjem stupnjeva prijenosa na koje možete računati svaki put kada istekne.

TEHNOLOGIJA

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • FLOWLINK

Izuzetno glatke unutarnje ploče lanca potpuno su bez četvrtastih rubova, što rezultira lancem koji zahvaća kasetu i lančanicu s daleko manje trenja, radi tiših performansi i boljeg vijeka trošenja. Dizajn omogućuje uži ukupni profil koji može podnijeti veće kutove, a također omogućuje ravniju vanjsku ploču, što znači dosljednije zakivanje lanca i povećanu ukupnu čvrstoću.

  • POWERLOCK

SRAM lančani inženjeri razvili su PowerLock kao alat bez alata, siguran i dosljedan način povezivanja lanaca. Iako PL ne zahtijeva posebne alate za instalaciju, posebno uske tolerancije pogona s 10 i 11 brzina nalažu da je svaki PowerLock dobar samo za jednokratnu primjenu.

ZNAČAJKE

  • Priključak za lanac Eagle PowerLock s tehnologijom FLOW LINK omogućuje bolje vođenje lanca i povećanu dugotrajnost
  • Jedinstvene značajke i dizajn također pružaju značajno poboljšanu otpornost na trošenje na orlovskim kasetama i prstenovima

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Broj karika lanca

126

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati