cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset

Planinski | Kod proizvoda: 00.6118.602.012 | ID: 388652

SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Neki vozači više testiraju svoje granice nego drugi. Za ove vozače, GX Eagle DUB radilica omogućuje im da uđu all-in, svaki dan u vožnji. Najbolja aluminijska radilica koju izrađujemo, napravljena tako da pruža dosljedne performanse u svakoj vožnji. Sadrži lanac lanca profila X-SYNC 2 za potpunu kontrolu lanca. Debljina svakog zuba tolerirana je i kontrolirana radi nesmetanog rada s unutarnjim i vanjskim karikama lanca. Patentirani dizajn vretena i donji nosač tehnologije DUB pružaju jedinstven pristup postavljanju, bolje brtvljenje i kompatibilnost prema naprijed i nazad. Jednostavno rečeno, kovana aluminijska GX Eagle DUB radilica nije odabir vozača koji to znaju.

TEHNOLOGIJA

  • ORAO

Eagle tehnologija predstavlja tehnologiju 1x pogonskog sklopa. Eagle je lakši, jednostavniji, trajniji i lakši za upotrebu pogonski sklop. Eagle sadrži 1x komponente, dizajnirane za još veću trajnost i performanse, a istovremeno održavaju značajnu prednost u težini u odnosu na druga rješenja za pogonski sustav. Eagle tehnologija također pruža prošireni raspon brzina od 520%, što je jednako pogonima od 2x11.

  • X-SYNC 2

SRAM X-SYNC 2 Eagle sljedeća je evolucija SRAM X-SYNC tehnologije. Agresivni dizajn zuba osigurava bolje zadržavanje lanca za glatkiji i učinkovitiji osjećaj papučice. Usredotočen na dugi vijek trošenja, dizajn X-SYNC 2 Eagle smanjuje trenje i nakupljanje blata, zrna i prljavštine.

  • DUB

Odnos između vretena donjeg nosača i ležaja srž je DUB tehnologije. Tu krutost susreće trajnost. Napravili smo korak dalje od konvencionalnog razmišljanja i sve pojednostavili - bolje integrirajući odnos između lančanika, ručice, vretena i donjeg nosača. Upravo je ovaj pristup razvoju cjelovitog sustava jednak boljim performansama pogonskog sklopa.

  • POJAČAJ

BOOST je standardna specifikacija kotača i pogonskog sklopa koja otvara mogućnost za poboljšanu geometriju okvira s kraćim zadržavanjem lanca, širim i krutijim osovinama ovjesa, širim rasponom mogućnosti lančanika, kao i većim zazorom za veće gume i šire, kruće kotače.

ZNAČAJKE

  • Sučelje s izravnim nosačem kompatibilno s lančanicima u cijelom Eagle ™ ekosustavu.
  • Master GX boja boja kao dio sustava Eagle ™ Colorsystem - uparava se sa svim kasetama i lancima, od crne do zlatne do duge do tvrde boje i bakra.

Parametri i specifikacija

Dužina (mm)

175

Sustav montaže

Direct Mount

Broj biciklističkih

12

Designed for Number of Chainring

1

Vrsta proizvoda

Materijal

Osovina standardna

DUB

Zemlja podrijetla

Tajvan

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0 x ocjenjivano

0

Imate SRAM GX Eagle DUB 175mm Crankset , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati