cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Brzo, precizno prebacivanje straga sada je dostižnije nego ikad. Bez obzira vozite li se 2x ili 1x, asfaltom ili šljunkom, stražnji mjenjač SRAM Force eTap AXS je za vas. Sadrži tehnologiju prigušivača Or

Kod proizvoda: 00.7518.136.000 | ID: 388672

3.658 kn
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-04-28
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Brzo, precizno prebacivanje straga sada je dostižnije nego ikad. Bez obzira vozite li se 2x ili 1x, asfaltom ili šljunkom, stražnji mjenjač SRAM Force eTap AXS je za vas. Sadrži tehnologiju prigušivača Orbit za tiho, sigurno upravljanje lancem na neravnim cestama i koristi veće X-SYNC remenice za poboljšanu trajnost i učinkovitost.

TEHNOLOGIJA

  • ORBITA

Orbit tehnologija je inovativan oblik kontrole kretanja mjenjača. Koristi silicijsku tekućinu kao dio elegantnog i ultra laganog sistema prigušivača. U usporedbi sa standardnim sustavom trenja kvačila, tehnologija Orbit ne pruža dodatni otpor na opruzi stražnjeg mjenjača kada je pod usporenim ili laganim kretanjem. To znači lakše prebacivanje i uklanjanje stražnjih kotača. I tijekom vožnje, prigušivač tekućine smanjuje odskok lanca. To je čvrsta pouzdanost i za 1x i 2x sustave.

  • OSOVINE

AXS je SRAM-ov sustav za integraciju komponenata za bicikl koji povezuje elektroničke komponente za bicikl i softver. Aplikacija SRAM AXS omogućava vozačima da vide status baterije, promijene ponašanje komponenata, personaliziraju kontrole, dobivaju podsjetnike na održavanje i ažuriraju firmware.

  • X-RANGE

Cestovni bicikli brži su i sposobniji no ikad prije, a vozači proširuju ono što je moguće s drop bar biciklima. X-Range se priprema za današnju cestovnu vožnju. Potpuno smo osmislili cestovni zupčanik za širi domet, korisnije i uglađenije napredovanje brzina, kao i pametnije postavke stupnjeva prijenosa - koje omogućuje AXS. S X-Rangeom uvijek ste u pravoj brzini.

  • X-SYNC

Lančane opruge SRAM X-SYNC 1x pružaju najvišu razinu performansi i trajnosti. Visoki četvrtasti rubovi zuba SRAM X-SYNC zahvaćaju lanac ranije od tradicionalnih zubi u obliku trokuta. Oštri i uski profil zuba, kao i zaobljeni rubovi skosica, pomažu u upravljanju otklonjenim lancem. Kako bi pružili najbolje moguće performanse u blatnim uvjetima, lanci X-SYNC dizajnirani su s udubljenjima za pročišćavanje blata za unutarnje karike i valjke lanca. Konstruirani u Njemačkoj, X-SYNC prstenovi sastavni su dio pogonskog sklopa SRAM 1x. Ne prihvaćajte imitaciju.

  • ETAP

Sve osnovne tehnologije u skupu SRAM RED eTap, poput bežičnog prebacivanja, napredno upravljanje napajanjem baterija i mehatroničke tehnologije, namijenjene su jednoj krajnjoj svrsi: olakšati najintuitivnije i dosljedno prebacivanje dostupnih. Ova logika pomaka naziva se eTap. Desna poluga otežava, lijeva olakšava, obje ručice pomiču prednji mjenjač. Jednostavno, nepogrešivo i intuitivno.

Parametri i specifikacija

Broj biciklističkih

12

Korištenje bikesport

Road

Posebne značajke

AXS

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati