cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Soundking SK102 Crna

4,60
Kompaktni kompaktni stalak za jednu ili dvije tipkovnice s čvrstom konstrukcijom od aluminijske legure s 2 sloja koji omogućuje pričvršćivanje mikrofona (DD006) ili postolja (DF049) i pogodan je za različite tipkovnice. Svaki sloj ima veliku...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Sklopiv stalak za klavijature
 Soundking SK102 Crna

Soundking SK102 Crna

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: SK102 | ID: 214606

Soundking SK102 Crna

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktni kompaktni stalak za jednu ili dvije tipkovnice s čvrstom konstrukcijom od aluminijske legure s 2 sloja koji omogućuje pričvršćivanje mikrofona (DD006) ili postolja (DF049) i pogodan je za različite tipkovnice. Svaki sloj ima veliku nosivost (gornji sloj: 20 kg, donji sloj: 40 kg) i podesiva visina (gornji sloj: 900-1100 mm, donji sloj: 680-880 mm) može se samonastaviti. Stalak također ima izdržljivu podlogu s tri noge. Ukupna visina: 1200 mm. Težina: 6 kg. Crna boja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Broj tipkovnica

2


Veličina

Maksimalna visina

Minimalna visina


Svojstva

Boja


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 13 korisničkih recenzija:

4,60

Michal K.

Ukupan dojam

Datum
29.12.2019

Kúpil som si tento stojan, lebo som hľadal kompaktné, spoľahlivé a ľahko prenosné riešenie na koncertné pódium. Som s ním veľmi spokojný, v podstate sa jedná o kópiu kompaktného stĺpového stojana Ultimate Apex, z čoho vyplývajú všetky typické vlastnosti tohto druhu stojanu. Aj použité materiály vyzerajú byť v pohode, žiaden alobal, ktorý sa ohne aj prstom, ale masívny pekne hrubý plech, takže je tam predpoklad dlhej výdrže. Je stabilný, na pódiu nezaberie veľa plochy, pri prevoze je z neho len jedna rúra, keďže všetko ostatné sa zloží dovnútra. A po prikúpení mikrofónneho ramienka sa ušetrí aj miesto pre stojan na mikrofón. Možno na neho pridať aj držiak na tablet. A nepochybnou výhodou pre niekoho je aj dizajn- autentický retro vzhľad ako z konca 80-tych a začiatku 90-tych rokov, ktorý je opäť moderný aj dnes. Pre moderného klávesistu preferujúceho poriadok a prehľadnosť na pódiu je to skvelá voľba za príjemnú cenu.

Máté N.

Ukupan dojam

Datum
10.03.2017

Nem làtni az alsó hangszert! Gyenge anyagból van.ennyi pénzért nem is nagyon jàr több!

Stanislav T.

Ukupan dojam

Datum
11.01.2016

Ten, kdo nepotřebuje pořádný stojan, je tenhle v poměru cena/kvalita ideální. Je jednuše postavený a složený. Oceňuji přídavnou tyčku na přidělání mikrofonu, stojanu na noty, popř. co budete chtít.

László K.

Ukupan dojam

Datum
27.10.2015

Összecsukva kis helyen elfér, könnyedén összeszerelhető, bővíthető cucc.

Martin G.

Ukupan dojam

Datum
13.08.2015

+ hmotnost & cena stojanu - uložení ramen