cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Akcija

Soundcraft Signature 22MTK

Kompaktan, visokoučinkoviti 22-kanalni analogni mikser iz serije Signature koji uključuje 16 Soundcraftova ikona Ghost mikrofonska predpojačala, izravno izvučena iz vrhunskih profesionalnih konzola tvrtke, pružajući izvanrednu kvalitetu zvuka s...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (3).
1.299 €
9.787,32 kn
1.339 €
Analogni mix pult Soundcraft Signature 22MTK

Soundcraft Signature 22MTK

1.299 €
9.787,32 kn
1.339 €

Kod proizvoda: SIGNATURE-22MTK | ID: 220292

Soundcraft Signature 22MTK

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Kompaktan, visokoučinkoviti 22-kanalni analogni mikser iz serije Signature koji uključuje 16 Soundcraftova ikona Ghost mikrofonska predpojačala, izravno izvučena iz vrhunskih profesionalnih konzola tvrtke, pružajući izvanrednu kvalitetu zvuka s visokim visinom, širokim dinamičkim rasponom i izuzetna razlučivost i jasnoća s izvrsnim omjerom signala i šuma. Također se koristi Soundcraftov 4-bend Sapphyre Assymetric EQ (2 benda swept mids) za savršeno izjednačavanje svakog vokalnog i instrumentalnog elementa u kombinaciji s nepogrešivom glazbenom svojstvom svake Soundcraft konzole. Mješalica obuhvaća široku paletu ugrađenog Lexiconovog reverba, zvučanja, modulacije i drugih efekata koje proizvodi dvostruki motor, Hi-Pass filtri i 48V fantomske snage, svi kanali za miješanje i 8 dbx limitera na ulaznim kanalima. Osmišljen je za isporuku besprijekornih snimaka, s USB sučeljem od 24 ili 22 izlaznog niskotonijentnog niza koji besprijekorno bilježi svaki kanal, a zatim se može miješati ili prenijeti na DAW radi daljnjeg miješanja i proizvodnje. Sučelje također omogućuje da se bilo koji VST / AU / AAX / TDM / RTAS dodatak umetne na bilo koji ulazni kanal, čime se studioski plug-ini neprimjetno mogu integrirati s performansama uživo. Mješalica dodatno nudi XLR i prebacivanje Hi-Z ulaza koji omogućuju izravno povezivanje gitara, basova i drugih instrumenata. Osim toga, značajke glatkih, vrhunskih 100mm faderova s audio režimom serije GB s fleksibilnim pre / post preklapanjem na svakoj od 5 Auxa i 4 mono / 2 stereo podgrupe s snažnim usmjeravanjem i prebacivanjem opcija kao i posvećenim izlazima. Izgrađen je robusnom konstrukcijom metalne konstrukcije i najkvalitetnijim komponentama te ima unutarnju univerzalnu električnu energiju. Prateći konzolu besplatni su preuzimanja Lexicon MPX-L izvorni plug-in i Ableton Live 9 Lite. Dimenzije: 660 x 490 x 10,9 mm. Težina: 11,36 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Kanali

22

Sučelje

USB

Broj ulaza

22

Subgrupe

6


Svojstva

Pogodan za montažu u rack

FW


Ulazi i izlazi

Stereo ulazi

4

AUX OUT

5

Ulaz za mikrofon

16


Akustika

Ekvilajzer mikrofonskih kanala


Efekti

Ugrađeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema