cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Seymour Duncan SSL-4 RW/RP

4,78
Reverse reverse-polaritetna inačica Seymour Duncanovog najtežeg poklopca s jednim spiralom Stratocaster koji pruža besprijekoran rad na pozicijama 2 i 4 u kombinaciji s vratima ili mostom SSL-4 pickup-a. Koristi isti magnet za poliranje alnico 5...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-26
Gitarski pick up Seymour Duncan SSL-4 RW/RP

Seymour Duncan SSL-4 RW/RP

124 €
934,28 kn

Kod proizvoda: SSSL-4 RW/RP | ID: 213182

Seymour Duncan SSL-4 RW/RP

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Reverse reverse-polaritetna inačica Seymour Duncanovog najtežeg poklopca s jednim spiralom Stratocaster koji pruža besprijekoran rad na pozicijama 2 i 4 u kombinaciji s vratima ili mostom SSL-4 pickup-a. Koristi isti magnet za poliranje alnico 5 poluga i visoki izlazni namatanje kao standardna verzija. Sami, ovo podizanje će pružiti isti tonski ton koji dobivate od standardnog modela rane. Poluge za podizanje ručno su izrađene ručno, umočene u lak, zatim ranu i vosku u sobi za besprijekorne performanse. Koristi se suvremena ovalna pločica od nehrđajućeg čelika (ne trokutastog) koja omogućuje da ovaj pokupac uđe u bilo koju gitaru koja se usmjerava za pojedinačne zavojnice.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Ukupna recenzija na osnovu 5 korisničkih recenzija:

4,78