cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Rasprodaja

Sela SE 099 Bass Special Cajon

Sela Bass Cajon nudi udaraljkama dodatni naglasak za njihovu izvedbu. Ima dva područja za igranje: Sela Hard Splash igralište na prednjoj strani lako reagira i nudi tipičan Sela-razdvajanje zamke i basa. Dodatna jaka igraća površina na stražnjoj...
Nije na skladištu
Dostupno samo u klasičnoj trgovini - moraš računati s dužim rokom za dostavu
196 €
1.476,76 kn
210 €
- 6 %
Special Cajon Sela SE 099 Bass Special Cajon

Sela SE 099 Bass Special Cajon

196 €
1.476,76 kn
210 €
- 6 %

Kod proizvoda: SE099 | ID: 281743

Sela SE 099 Bass Special Cajon

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Sela Bass Cajon nudi udaraljkama dodatni naglasak za njihovu izvedbu. Ima dva područja za igranje: Sela Hard Splash igralište na prednjoj strani lako reagira i nudi tipičan Sela-razdvajanje zamke i basa. Dodatna jaka igraća površina na stražnjoj strani je od breze i posebno je dizajnirana za korištenje pedale basa bubnja. Napravite uravnotežen i snažan zvuk basova na leđima dok izvodite ruke s prednje strane. Sa svojim dosljednim razvojem zvuka, Sela Bass Cajon idealan je za uporabu u studiju ili na pozornici. Zvuk Sela Snare sustava može se prigušiti ili pojačati prema vašim osobnim sklonostima. Ako želite, možete ga i lako ukloniti. U kombinaciji s pojedinačno prilagodljivim zubnim kutovima, to rezultira velikim nizom mogućnosti zvuka. Značajke: Extra čvrst 15 mm breza tijela, 11 slojeva, Prednji: Sela tvrdi, površina za igranje prskanja (furnirana), Povratak: površina za reprezenje od 5 mm, zaobljeni uglovi od masivnog drveta, Sela Snare sustav koji se može skinuti, Zvučni kut, Komponente visoke kvalitete, izrađene u Njemačkoj, Nonslip gumene noge, Težina: cca. 6,7 kg, Dimenzije: 47 x 47 x 30 cm. Završi: prirodno.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Materijal

Tijelo


Preporučena dodatna oprema