cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Men's RC Premium Kinetech Midnight Blue/Black L

SCOTT RC Premium Kinetech ™ Body najbrže je i najudobnije odijelo za vaše najduže i najteže trkačke dane. Sa svojim uzorcima usredotočenim na brzinu i aero-optimiziranim tkaninama stvara aerodinamičku prednost koja može podržati potez pobjednički u t

Kod proizvoda: 2752696852008 | ID: 389944

2.348 kn
2.600 kn
- 9%
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-05-21
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Men's RC Premium Kinetech Midnight Blue/Black L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SCOTT RC Premium Kinetech ™ Body najbrže je i najudobnije odijelo za vaše najduže i najteže trkačke dane. Sa svojim uzorcima usredotočenim na brzinu i aero-optimiziranim tkaninama stvara aerodinamičku prednost koja može podržati potez pobjednički u trci. Strateški postavljene udubljene tkanine na rukavima i glatke tkanine sprijeda i straga u kombinaciji s DWR LOT 'O' DRY ™ tehnologijom i izvanrednim svojstvima sušenja i upravljanja vlagom stupovi su ovog proizvoda stvorenog za postizanje najboljeg. Jedinstvena metoda izrade na kratkim hlačama uklanja nepotrebne šavove. Manje šavova dovodi do ujednačenijeg držanja, manje težine i veće udobnosti. Izvrsna progresivna postupna kompresija daje dodatnu mišićnu potporu i smanjuje nehotične mišićne vibracije. Također smo implementirali LOT 'O' DRY ™ završnu obradu i inovativni integrirani silikonski hvataljka koji osiguravaju čvrsto uklapanje i zadržavanje kratkog spoja na mjestu.

GRAĐENJE

 • KINETECH ™ vrhunska rastezljiva tkanina s jedinstvenim DWR LOT 'O' DRY ™ završnim slojem

SASTAV

 • Glavna tkanina: 74% poliester 26% elastan
 • Uložak 1: 75% poliester 25% elastan
 • Uložak 2: 55% poliamid 44% elastan

KLJUČNE ZNAČAJKE

 • Scott TRI Padding
 • Uzorci usmjereni na brzinu
 • Smanjenje otpora zraka
 • Glatke aerodinamične tkanine
 • Vodoodbojni
 • Svojstva koja se brzo suše
 • Uklonjeni nepotrebni šavovi
 • Postupno sabijanje

UPUTE ZA NJEGU

 • Strojno pranje: Uobičajena obrada (maks. 30 ° C)
 • Ne izbjeljivati
 • Ne sušiti u sušilici
 • Ne peglati
 • Ne čistite kemijsko čišćenje
 • Prije pranja okrenite iznutra
 • Nemojte koristiti omekšivač

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

 • Kinetech ™

Kinetech ™ se bavi stvaranjem tkanina koje pomažu ljudskom tijelu u nastojanju da postigne najbolje sportske performanse na najvišoj razini. Tek iz godina istraživanja, iz fizičkih ispitivanja na terenu, možete biti u mogućnosti ponuditi sportašima alat koji može značajno poboljšati njihove sportske performanse.

ULAZITE U SCOTTOV TEHNOLOŠKO NAJNAPREDNIJI BICIKLISTIČKI KOMPLET DO DATUMA

U SCOTT Sportsu uvijek surađujemo s najnaprednijim tvornicama kako bismo unijeli najnovije tehnologije tkanina u biciklističku industriju.
Željeli smo dizajnirati i razviti proizvode koji rade s tijelom, a ne protiv njega. Vjerujemo u ambicije, strast i predanost jednako kao što vjerujemo u inovacije, tehnologiju i dizajn.

GLAVNE KORISTI

 • Iskoristili smo opsežnu aerodinamičku stručnost kako bismo napravili najbrži biciklistički komplet do sada.
 • Aerodinamički kvadratići otpora proporcionalno povećanju brzine: ako udvostručite brzinu s 25 km / h na 50 km / h, povlačenje se učetverostručuje, pa tako i snaga potrebna sportašu da gura pedale.
 • Povlačenje je proizvod turbulentnog buđenja koje sportaš stvara dok pokušava istisnuti zrak kako bi krenuo naprijed.
 • Dizajnirali smo i razvili Kinetech ™ proizvode na način koji će sportašima pomoći da postignu veće sportske performanse zahvaljujući udubljenim tkaninama postavljenim strateški pomažući u smanjenju otpora zraka.

OCJENJENI KOMPRESIJ. PRUŽANJE VIŠE MIŠIČNE PODRŠKE

GLAVNE KORISTI

 • Sportaši su u stalnoj potrazi za ergogenim pomagalima koji mogu poboljšati performanse tijekom natjecanja i treninga kako bi stekli prednost nad konkurentima.
 • Kinetech ™ stupnjevana kompresijska tkanina prva je tkanina tvrtke Taiana stvorena s različitim dijelovima, svaki s različitim stupnjem kompresije.
 • Pružanje veće mišićne potpore i poboljšanje venskog povratka
 • Stabilizirajući oslonac mišića
 • Smanjenje nehotičnih mišićnih vibracija
 • Izuzetno visoka udobnost pri nošenju
 • Inovativna besprijekorna integracija hvataljke

LOT'O SUHO ZAVRŠI. IZVANREDNA ODGOVORNOST VODE

ODBOJANJE VODE

LOT 'O' DRY ™ proizvod je napornog rada razvojnog tima opsjednutog izvedbom s iznimnim hidrofobnim svojstvima.

DISANJE

Tkanine izrađene LOT 'O' DRY ™ tehnologijom tako imaju vrlo ograničenu apsorpciju vode čak i pod ekstremnim uvjetima, dok istodobno mogu disati kapacitetom neobrađenih tkanina.

 • LOT 'O' SUHO ™

“LOT” 'O' DRY ™ tehnološki proizvodi uistinu su superhidrofobni. Tkanine koje koriste LOT 'O' DRY ™ tehnologiju imaju vrlo ograničenu apsorpciju vode čak i pod ekstremnim uvjetima, a istodobno su potpuno prozračne. Svaki pramen tkanine obrađen je kako bi se osigurale trajne performanse.

 • SCOTT PADING PERFORMANSE

SCOTT divokoze napravljeni su od vodećih talijanskih proizvođača i poznati su po tome što nude maksimalnu udobnost, izvrsno upravljanje vlagom i optimiziran oblik kako bi osigurali da ćete i dalje rado sjediti i opustiti se nakon dugog dana vožnje.

++++ PREMIUM PADING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom preko 7h
Izgradnja: 3 gustoće pjene, anatomski oblik

Podloga SCOTT ++++ PREMIUM cestovni je proizvod izvrsnosti za vožnje na velike daljine, predstavljajući najnovije u pogledu tehnologije divokoza. Inovativna struktura s višesmjernom zakrivljenošću nudi savršeno prijanjanje i veliku stabilnost u sedlu, dok posebni "klizni" rubovi središnjeg umetka omogućuju gladak prijelaz u skladu s unutarnjim dijelom nogu. Umeci za međicu ultra visoke gustoće pružaju maksimalnu zaštitu u položaju na cesti, dok pravilna ishiatska potpora dobro dođe onima koji imaju uspravniji položaj u sedlu. Gornja tkanina X-Fifty kombinira mekoću poliamida s izvrsnom kontrolom temperature i brzim sušenjem poliestera.

+++ PRO PADDING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom dulja od 6h
Izgradnja: 2 gustoće pjene, anatomski oblik

SCOTT +++ PRO Padding optimizirana je divokoza stvorena u suradnji s Elastic Interface ™ kako bi pružila najbolju udobnost tijekom vožnje na cesti i terenskih daljinskih vožnji. Zahvaljujući svojoj inovativnoj višesmjernoj zakrivljenosti i glatkoj površini, ova divokoza pruža poboljšanu stabilnost u položaju i sedlu. Zaštita za vožnje na velike daljine osigurava se umecima velike gustoće u perinealnom i ishiatskom području, dok X-Tract tkanina i perforacije na površini omogućuju smanjenu vlagu i veću propusnost zraka.

++ PADING PERFORMANSE

Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 5h
Izgradnja: 2 gustoće pjene, anatomski oblik

SCOTT ++ PERFORMANCE Padding najbolji je izbor za vožnje na udaljenostima. Izuzetno ravan na površini, njegov minimalistički dizajn omogućuje bliski i kontinuirani kontakt s kožom, dok podstavljeni sloj odozdo jamči pravu zaštitu i minimalnu količinu - savršeno za biciklista koji želi biti zaštićen, a opet slobodan u kretanju.

+ SPORTSKI PADING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 3h
Izgradnja: Pjena mono gustoće, ravnog oblika

Podloga SCOTT + SPORT nudi osnovnu zaštitu na srednje udaljenosti, cesti i terenu. Ova je divokoza dizajnirana da pruži dobre performanse u smislu zaštite, potpore i udobnosti. Lagana konstrukcija, dobivena tehnologijom Full Carving, osigurava slobodu kretanja i dobro pristajanje. Odabrana pjena i mekani gornji dio tkanine pružaju savršenu prozračnost i brzo sušenje.

TRI PADDING UNISEX


Područje uporabe: Triatlon
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 4 sata, dobro za triatlon na kratkim i velikim udaljenostima
Izgradnja: Perforirana pjena vrlo visoke gustoće, ravnog oblika

Podloga SCOTT TRI ima poseban dizajn razvijen kako bi pružio maksimalne performanse i udobnost sportašima u više sportova. Pjena vrlo visoke gustoće pruža maksimalnu zaštitu tankim profilom, dok perforacija jamči veliku prozračnost i brzo sušenje.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Rod

Dobna skupina

Odrastao

Boja prema proizvođaču

Midnight Blue/Black

Veličina

L

Specifikacija materijala

Materijal

Elastan, Poliester

Težina

Boja

Sezona

Zemlja podrijetla

Rumunjska

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Men's RC Premium Kinetech Midnight Blue/Black L , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati