cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Men's RC Premium Kinetech Black/Sulphur Yellow XL

Uđite u SCOTT-ove tehnološki najnaprednije bibshorte do sada - SCOTT RC Premium Kinetech ™ bibshorte. Da bismo to postigli morali smo preispitati postojeću bibshort platformu i osmisliti potpuno uzorkovanje. RC Premium Kinetech kratke hlače pomoći će

Kod proizvoda: 2752715024009 | ID: 389953

1.575 kn
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-05-25
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Men's RC Premium Kinetech Black/Sulphur Yellow XL

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uđite u SCOTT-ove tehnološki najnaprednije bibshorte do sada - SCOTT RC Premium Kinetech ™ bibshorte. Da bismo to postigli morali smo preispitati postojeću bibshort platformu i osmisliti potpuno uzorkovanje. RC Premium Kinetech kratke hlače pomoći će sportašima da postignu veće sportske performanse zahvaljujući jedinstvenoj metodi izrade koja uklanja nepotrebne šavove. Manje šavova dovodi do ujednačenijeg držanja, manje težine i veće udobnosti. Izvrsna progresivna postupna kompresija daje dodatnu mišićnu potporu i smanjuje nehotične mišićne vibracije. Također smo implementirali LOT 'O' DRY ™ završnu obradu i inovativni integrirani silikonski hvataljka koji osiguravaju čvrsto uklapanje i zadržavanje kratkog spoja na mjestu.

GRAĐENJE

 • KINETECH ™ vrhunska rastezljiva tkanina s jedinstvenim DWR LOT 'O' DRY ™ završnim slojem

SASTAV

 • Glavna tkanina: 55% poliamid 44% elastan
 • Umetak 1: 85% poliester 15% elastan

ZNAČAJKE

 • SCOTT ++++ Vrhunska podloga
 • Upotreba jednog komada tkanine po nozi s jednim šavom na unutarnjoj strani noge za maksimalnu kompresiju i aerodinamiku
 • Ova jedinstvena metoda izrade uklanja nepotrebne šavove, a manje šavova dovodi do ujednačenijeg držanja, manje težine i veće udobnosti
 • Pruža postupno kompresiju za svaki dio noge i poboljšava cirkulaciju krvi
 • Veća mišićna potpora i smanjenje nehotičnih mišićnih vibracija
 • Inovativni integrirani silicijski tretman utkan u tkanini dovodi do smanjenja rasutosti tkanine i osigurava kratke hlače na mjestu bez pretjeranog pritiska
 • Perforirane naramenice nude maksimalnu prozračnost

UPUTE ZA NJEGU

 • Strojno pranje: Uobičajena obrada (maks. 30 ° C)
 • Ne izbjeljivati
 • Ne sušiti u sušilici
 • Ne peglati
 • Ne čistite kemijsko čišćenje
 • Prije pranja okrenite iznutra
 • Nemojte koristiti omekšivač

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

 • Kinetech ™

Kinetech ™ se bavi stvaranjem tkanina koje pomažu ljudskom tijelu u nastojanju da postigne najbolje sportske performanse na najvišoj razini. Tek iz godina istraživanja, iz fizičkih ispitivanja na terenu, možete biti u mogućnosti ponuditi sportašima alat koji može značajno poboljšati njihove sportske performanse.

ULAZITE U SCOTTOV TEHNOLOŠKO NAJNAPREDNIJI BICIKLISTIČKI KOMPLET DO DATUMA

U SCOTT Sportsu uvijek surađujemo s najnaprednijim tvornicama kako bismo unijeli najnovije tehnologije tkanina u biciklističku industriju.
Željeli smo dizajnirati i razviti proizvode koji rade s tijelom, a ne protiv njega. Vjerujemo u ambicije, strast i predanost jednako kao što vjerujemo u inovacije, tehnologiju i dizajn.

GLAVNE KORISTI

 • Iskoristili smo opsežnu aerodinamičku stručnost kako bismo napravili najbrži biciklistički komplet do sada.
 • Aerodinamički kvadratići otpora proporcionalno povećanju brzine: ako udvostručite brzinu s 25 km / h na 50 km / h, povlačenje se učetverostručuje, pa tako i snaga potrebna sportašu da gura pedale.
 • Povlačenje je proizvod turbulentnog buđenja koje sportaš stvara dok pokušava istisnuti zrak kako bi krenuo naprijed.
 • Dizajnirali smo i razvili Kinetech ™ proizvode na način koji će sportašima pomoći da postignu veće sportske performanse zahvaljujući udubljenim tkaninama postavljenim strateški pomažući u smanjenju otpora zraka.

OCJENJENI KOMPRESIJ. PRUŽANJE VIŠE MIŠIČNE PODRŠKE

GLAVNE KORISTI

 • Sportaši su u stalnoj potrazi za ergogenim pomagalima koji mogu poboljšati performanse tijekom natjecanja i treninga kako bi stekli prednost nad konkurentima.
 • Kinetech ™ stupnjevana kompresijska tkanina prva je tkanina tvrtke Taiana stvorena s različitim dijelovima, svaki s različitim stupnjem kompresije.
 • Pružanje veće mišićne potpore i poboljšanje venskog povratka
 • Stabilizirajući oslonac mišića
 • Smanjenje nehotičnih mišićnih vibracija
 • Izuzetno visoka udobnost pri nošenju
 • Inovativna besprijekorna integracija hvataljke

LOT'O SUHO ZAVRŠI. IZVANREDNA ODGOVORNOST VODE

ODBOJANJE VODE

LOT 'O' DRY ™ proizvod je napornog rada razvojnog tima opsjednutog izvedbom s iznimnim hidrofobnim svojstvima.

DISANJE

Tkanine izrađene LOT 'O' DRY ™ tehnologijom tako imaju vrlo ograničenu apsorpciju vode čak i pod ekstremnim uvjetima, dok istodobno mogu disati kapacitetom neobrađenih tkanina.

 • LOT 'O' SUHO ™

“LOT” 'O' DRY ™ tehnološki proizvodi uistinu su superhidrofobni. Tkanine koje koriste LOT 'O' DRY ™ tehnologiju imaju vrlo ograničenu apsorpciju vode čak i pod ekstremnim uvjetima, a istodobno su potpuno prozračne. Svaki pramen tkanine obrađen je kako bi se osigurale trajne performanse.

 • SCOTT PADING PERFORMANSE

SCOTT divokoze napravljeni su od vodećih talijanskih proizvođača i poznati su po tome što nude maksimalnu udobnost, izvrsno upravljanje vlagom i optimiziran oblik kako bi osigurali da ćete i dalje rado sjediti i opustiti se nakon dugog dana vožnje.

++++ PREMIUM PADING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom preko 7h
Izgradnja: 3 gustoće pjene, anatomski oblik

Podloga SCOTT ++++ PREMIUM cestovni je proizvod izvrsnosti za vožnje na velike daljine, predstavljajući najnovije u pogledu tehnologije divokoza. Inovativna struktura s višesmjernom zakrivljenošću nudi savršeno prijanjanje i veliku stabilnost u sedlu, dok posebni "klizni" rubovi središnjeg umetka omogućuju gladak prijelaz u skladu s unutarnjim dijelom nogu. Umeci za međicu ultra visoke gustoće pružaju maksimalnu zaštitu u položaju na cesti, dok pravilna ishiatska potpora dobro dođe onima koji imaju uspravniji položaj u sedlu. Gornja tkanina X-Fifty kombinira mekoću poliamida s izvrsnom kontrolom temperature i brzim sušenjem poliestera.

+++ PRO PADDING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom dulja od 6h
Izgradnja: 2 gustoće pjene, anatomski oblik

SCOTT +++ PRO Padding optimizirana je divokoza stvorena u suradnji s Elastic Interface ™ kako bi pružila najbolju udobnost tijekom vožnje na cesti i terenskih daljinskih vožnji. Zahvaljujući svojoj inovativnoj višesmjernoj zakrivljenosti i glatkoj površini, ova divokoza pruža poboljšanu stabilnost u položaju i sedlu. Zaštita za vožnje na velike daljine osigurava se umecima velike gustoće u perinealnom i ishiatskom području, dok X-Tract tkanina i perforacije na površini omogućuju smanjenu vlagu i veću propusnost zraka.

++ PADING PERFORMANSE

Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 5h
Izgradnja: 2 gustoće pjene, anatomski oblik

SCOTT ++ PERFORMANCE Padding najbolji je izbor za vožnje na udaljenostima. Izuzetno ravan na površini, njegov minimalistički dizajn omogućuje bliski i kontinuirani kontakt s kožom, dok podstavljeni sloj odozdo jamči pravu zaštitu i minimalnu količinu - savršeno za biciklista koji želi biti zaštićen, a opet slobodan u kretanju.

+ SPORTSKI PADING


Područje uporabe: Cestovni / brdski biciklizam
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 3h
Izgradnja: Pjena mono gustoće, ravnog oblika

Podloga SCOTT + SPORT nudi osnovnu zaštitu na srednje udaljenosti, cesti i terenu. Ova je divokoza dizajnirana da pruži dobre performanse u smislu zaštite, potpore i udobnosti. Lagana konstrukcija, dobivena tehnologijom Full Carving, osigurava slobodu kretanja i dobro pristajanje. Odabrana pjena i mekani gornji dio tkanine pružaju savršenu prozračnost i brzo sušenje.

TRI PADDING UNISEX


Područje uporabe: Triatlon
Prijedlog upotrebe: Vožnja biciklom do 4 sata, dobro za triatlon na kratkim i velikim udaljenostima
Izgradnja: Perforirana pjena vrlo visoke gustoće, ravnog oblika

Podloga SCOTT TRI ima poseban dizajn razvijen kako bi pružio maksimalne performanse i udobnost sportašima u više sportova. Pjena vrlo visoke gustoće pruža maksimalnu zaštitu tankim profilom, dok perforacija jamči veliku prozračnost i brzo sušenje.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Rod

Boja prema proizvođaču

Kinetech Black/Sulphur Yellow

Dobna skupina

Odrastao

Veličina

XL

Specifikacija materijala

Materijal

Elastan, Poliamid

Težina

Boja

Sezona

Zemlja podrijetla

Mađarska

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Men's RC Premium Kinetech Black/Sulphur Yellow XL , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati