cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Groove Plus (CE) Surf Blue M/L

SCOTT Groove Plus moderna je kaciga usmjerena na sigurnost, jednako kod kuće u gradu kao i na najtehničkijim stazama. Njegov integrirani sustav zaštite mozga MIPS® i povećana pokrivenost glave kombiniraju se u vodećoj klasi zaštite od udara. Čisti di

Kod proizvoda: 2752080100017 | ID: 389912

Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Groove Plus (CE) Surf Blue M/L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SCOTT Groove Plus moderna je kaciga usmjerena na sigurnost, jednako kod kuće u gradu kao i na najtehničkijim stazama. Njegov integrirani sustav zaštite mozga MIPS® i povećana pokrivenost glave kombiniraju se u vodećoj klasi zaštite od udara. Čisti dizajn i prilagodljiv sustav uklapanja osiguravaju da izgledate i osjećate se izvrsno gdje god se vozili.

TEHNOLOGIJA

  • MIPS

PODRUČJE UPOTREBE

  • Multisport

GRAĐENJE

  • Tehnologija u kalupu
  • Polikarbonatna mikro ljuska

ZNAČAJKE

  • MIPS® sustav za zaštitu mozga
  • Proširena pokrivenost
  • Izmjenjivi vizir

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

  • MIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGAMIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige s integriranim MIPS® sustavom za zaštitu mozga nude sigurnost. Bez obzira gdje i kako vozite, odaberite SCOTT kacigu i podignite svoju sigurnost!

ISPITIVANJE I REZULTATI: PADANJE PASTOM OPREMENOM SCOTT MIPS® VRLO JE RAZLIČITIM

- Tradicionalna kaciga: Kacige su dizajnirane i optimizirane za ravne udarce. Oni ne uzimaju u obzir udarce pod kutom. U udarcu pod kutom, rotacijsko se nasilje prenosi na glavu i mozak

- Kaciga opremljena MIPS-om: MIPS je sloj s malim trenjem unutar kacige koji omogućuje rotaciju glave u odnosu na kacigu u udarnom kutu. To značajno smanjuje rotacijsko nasilje i mogućnost oštećenja mozga.

- KAKO PADAJU LJUDI?

Uobičajene kacige ispituju se njihovim vertikalnim spuštanjem na čvrstu površinu. Dizajnirani su da vas zaštite od ravnih / radijalnih udara. Više od 15 godina MIPS je istraživao kako se ljudi u stvarnom svijetu sruše. Surađujući s nekim od vodećih svjetskih neurokirurga i stručnjaka, MIPS® je ustanovio da vam glava najčešće padne pod zemlju pod kutom stvarajući rotacijski šok za mozak1. Ovaj rotacijski šok može prouzročiti naprezanje vašeg mozga. Kaciga s MIPS®-om upija velik dio te rotacijske energije nudeći vam bolju zaštitu. A ako uprkos padu vertikalno padnete na glavu, SCOTT kaciga s MIPS® zaštitit će vas jednako dobro kao i obična kaciga.- MIPS IMITIRAO VLASTITI SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Mozak je suspendiran u cerebrospinalnoj tekućini s malim trenjem što omogućava vašem mozgu da klizi unutar vaše lubanje kako bi zaštitio mozak pod udarom. MIPS® sustav za zaštitu mozga jedinstvena je tehnologija namijenjena zaštiti vašeg mozga od udara pod kutom imitirajući prirodnu mozak barijere s malim trenjem, smanjujući na taj način šok koji se prenosi na vaš mozak. Pod kutnim udarcem kaciga klizi po sloju s malim trenjem MIPS®, umanjujući rotacijsko nasilje preneseno na mozak.

  • MRAS FIT SUSTAV

MRAS Fit sustav nudi potpunu prilagodljivost kako bi osigurao prilagođeno i udobno prilagođavanje vašem obliku glave. Podesite visinu stražnje ergonomske postolja i birajte u savršenom pritisku pomoću točkića za mikro podešavanje. MRAS osigurava da vaša kaciga sigurno i udobno pristaje, ostavljajući vas da se usredotočite na cestu ili stazu naprijed.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Surf Blue

Tip kacige

Veličina

M/L

Boja

Tehnologija

Kaciga sa vizirom

Da

Rod

Dobna skupina

Podesivost

Da

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Groove Plus (CE) Surf Blue M/L , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati