cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Centric Plus (CE) Radium Yellow RC L

SCOTT Centric Plus dizajniran je i razvijen za trkače cestovnih i brdskih bicikala svjetske klase. Iskoristili smo opsežnu aerodinamičku stručnost kako bismo napravili jednu od najlakših i najbolje provjetravanih kaciga u svojoj klasi. To je postignu

Kod proizvoda: 2804056917008 | ID: 390237

1.406 kn
1.575 kn
- 10%
Na skladištu za e-shop 3 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-05-24
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Centric Plus (CE) Radium Yellow RC L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

SCOTT Centric Plus dizajniran je i razvijen za trkače cestovnih i brdskih bicikala svjetske klase. Iskoristili smo opsežnu aerodinamičku stručnost kako bismo napravili jednu od najlakših i najbolje provjetravanih kaciga u svojoj klasi. To je postignuto optimizacijom protoka zraka s vanjske i unutarnje strane kacige. MIPS® pruža blagodati MIPS® sustava za zaštitu mozga i ima jedinstvenu konstrukciju koja dodatno poboljšava ventilaciju.

GRAĐENJE

 • Tehnologija u kalupu
 • Polikarbonatna mikro ljuska

ZNAČAJKE

 • Optimizirana ventilacija
 • Lagana
 • MIPS® sustav za zaštitu mozga integriran s oblogom
 • Aero optimizirano
 • Na Vogue Silver boji svestrani reflektirajući detalji

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

 • MIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGAMIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige s integriranim MIPS® sustavom za zaštitu mozga nude sigurnost. Bez obzira gdje i kako vozite, odaberite SCOTT kacigu i podignite svoju sigurnost!

ISPITIVANJE I REZULTATI: PADANJE PASTOM OPREMENOM SCOTT MIPS® VRLO JE RAZLIČITIM

- Tradicionalna kaciga: Kacige su dizajnirane i optimizirane za ravne udarce. Oni ne uzimaju u obzir udarce pod kutom. U udarcu pod kutom, rotacijsko se nasilje prenosi na glavu i mozak

- Kaciga opremljena MIPS-om: MIPS je sloj s malim trenjem unutar kacige koji omogućuje rotaciju glave u odnosu na kacigu u udarnom kutu. To značajno smanjuje rotacijsko nasilje i mogućnost oštećenja mozga.

- KAKO PADAJU LJUDI?- MIPS IMITIRAO VLASTITI SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Mozak je suspendiran u cerebrospinalnoj tekućini s malim trenjem što omogućava vašem mozgu da klizi unutar vaše lubanje kako bi zaštitio mozak pod udarom. MIPS® sustav za zaštitu mozga jedinstvena je tehnologija namijenjena zaštiti vašeg mozga od udara pod kutom imitirajući prirodnu mozak barijere s malim trenjem, smanjujući na taj način šok koji se prenosi na vaš mozak. Pod kutnim udarcem kaciga klizi po sloju s malim trenjem MIPS®, umanjujući rotacijsko nasilje preneseno na mozak.

 • MRAS2 FIT SUSTAV

Micro Rotary Adjustment System II je SCOTT-ov vrhunski sustav uklapanja koji nudi neusporedivu udobnost, prilagodbu i stabilnost. Sadrži i optimiziranu ergonomsku prilagodbu dizajniranu za neometan rad s kacigom i oblogom. Sadrži i jednostavan ergonomski brojčanik koji omogućuje podešavanje prilagodbe jednom rukom.

 • HALO FIT SUSTAV

Vrhunski sustav HALO Fit osigurava lako podešavanje i neusporedivu udobnost. Pronađite savršenu visinu stražnje ergonomske kolijevke dok je kaciga na vašoj glavi i birajte u optimalnom pritisku pomoću lijepo dizajniranog točkića za mikro prilagodbu. Rezultat: dosad najudobnija kaciga, kaciga koja se prilagođava vašem obliku glave i ostavlja osjećaj sigurnosti i koncentracije u vožnji.

 • AERO OPTIMIZIRAN

SCOTT-ovi inženjeri surađivali su s timom ORICA-GreenEDGE kako bi utvrdili jasan skup ciljeva prilikom dizajniranja kacige Split Aero.

Tim je zatražio kacigu s najnižim mogućim koeficijentom otpora, naprednim optičkim rješenjem, potpuno integriranim vizirom, dinamičnim sustavom ventilacije i naravno prilagodljivim, udobnim nošenjem.

 • REFLEKTIVNA SIGURNOST

Podignite svoju sigurnost.

 • KONSTRUKCIJA RAČUNALA

Tijekom postupka izrade u kalupu, vanjska ovojnica polikarbonatnog materijala stopljena je s oblogom od pjene koja apsorbira udarce kacige, stvarajući super laganu vanjsku ovojnicu. Sa smanjenom težinom i masom oko glave, kacige u kalupu ugodnije su od tradicionalnih kaciga.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Radium Yellow

Tip kacige

Veličina

L

Boja

Tehnologija

Kaciga sa vizirom

Rod

Dobna skupina

Podesivost

Da

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Centric Plus (CE) Radium Yellow RC L , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati