cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Scott Arx Plus (CE) Stealth Black M

U SCOTT-u smo ljubitelji da dobru stvar učinimo još boljom. Sve što smo naučili od vrhunskih trkaćih kaciga slilo se na SCOTT Arx Plus - svestrani višenamjenski model za MTB i cestu. Dizajniran za entuzijaste i vozače orijentirane na performanse, lag

Kod proizvoda: 2751926515007 | ID: 389898

787 kn
Na putu 2 kom
Naruči kod dobavljača – predpostavljani datum skladištenja 28.05.2021.
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Scott Arx Plus (CE) Stealth Black M

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

U SCOTT-u smo ljubitelji da dobru stvar učinimo još boljom. Sve što smo naučili od vrhunskih trkaćih kaciga slilo se na SCOTT Arx Plus - svestrani višenamjenski model za MTB i cestu. Dizajniran za entuzijaste i vozače orijentirane na performanse, lagani Arx Plus impresionira sjajnom ventilacijom, dobro uspostavljenim MIPS® sustavom za zaštitu mozga i značajkama prilagođenim potrošačima kao što su jednostavno podešavanje i uklonjivi vizir.

GRAĐENJE

 • Tehnologija u kalupu
 • Polikarbonatna mikro ljuska

PODRUČJE UPOTREBE

 • Multisport

ZNAČAJKE

 • MIPS® sustav za zaštitu mozga
 • Optimizirana ventilacija
 • Prilagodljivo popunjavanje otvorenih stanica
 • Izmjenjivi vizir
 • Na Vogue Silver boji svestrani reflektirajući detalji
 • Dizajniran za XC i cestu

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

TEHNOLOGIJE

 • MIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGAMIPS® SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige s integriranim MIPS® sustavom za zaštitu mozga nude sigurnost. Bez obzira gdje i kako vozite, odaberite SCOTT kacigu i podignite svoju sigurnost!

ISPITIVANJE I REZULTATI: PADANJE PASTOM OPREMENOM SCOTT MIPS® VRLO JE RAZLIČITIM

- Tradicionalna kaciga: Kacige su dizajnirane i optimizirane za ravne udarce. Oni ne uzimaju u obzir udarce pod kutom. U udarcu pod kutom, rotacijsko se nasilje prenosi na glavu i mozak

- Kaciga opremljena MIPS-om: MIPS je sloj s malim trenjem unutar kacige koji omogućuje rotaciju glave u odnosu na kacigu u udarnom kutu. To značajno smanjuje rotacijsko nasilje i mogućnost oštećenja mozga.

- KAKO PADAJU LJUDI?

Uobičajene kacige ispituju se njihovim vertikalnim spuštanjem na čvrstu površinu. Dizajnirani su da vas zaštite od ravnih / radijalnih udara. Više od 15 godina MIPS je istraživao kako se ljudi u stvarnom svijetu sruše. Surađujući s nekim od vodećih svjetskih neurokirurga i stručnjaka, MIPS® je ustanovio da vam glava najčešće padne pod zemlju pod kutom stvarajući rotacijski šok za mozak1. Ovaj rotacijski šok može prouzročiti naprezanje vašeg mozga. Kaciga s MIPS®-om upija velik dio te rotacijske energije nudeći vam bolju zaštitu. A ako uprkos padu vertikalno padnete na glavu, SCOTT kaciga s MIPS® zaštitit će vas jednako dobro kao i obična kaciga.- MIPS IMITIRAO VLASTITI SUSTAV ZAŠTITE MOZGA

Mozak je suspendiran u cerebrospinalnoj tekućini s malim trenjem što omogućava vašem mozgu da klizi unutar vaše lubanje kako bi zaštitio mozak pod udarom. MIPS® sustav za zaštitu mozga jedinstvena je tehnologija namijenjena zaštiti vašeg mozga od udara pod kutom imitirajući prirodnu mozak barijere s malim trenjem, smanjujući na taj način šok koji se prenosi na vaš mozak. Pod kutnim udarcem kaciga klizi po sloju s malim trenjem MIPS®, umanjujući rotacijsko nasilje preneseno na mozak.

 • MRAS2 FIT SUSTAV

Micro Rotary Adjustment System II je SCOTT-ov vrhunski sustav uklapanja koji nudi neusporedivu udobnost, prilagodbu i stabilnost. Sadrži i optimiziranu ergonomsku prilagodbu dizajniranu za neometan rad s kacigom i oblogom. Sadrži i jednostavan ergonomski brojčanik koji omogućuje podešavanje prilagodbe jednom rukom.

 • OPTIMIZIRANO ODZRAČIVANJE

Strateški postavljeni vanjski otvori povezani su s opsežnim unutarnjim rashladnim kanalima.

 • REFLEKTIVNA SIGURNOST

Podignite svoju sigurnost.

 • KONSTRUKCIJA RAČUNALA

Tijekom postupka izrade u kalupu, vanjska ovojnica polikarbonatnog materijala stopljena je s oblogom od pjene koja apsorbira udarce kacige, stvarajući super laganu vanjsku ovojnicu. Sa smanjenom težinom i masom oko glave, kacige u kalupu ugodnije su od tradicionalnih kaciga.

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Boja prema proizvođaču

Stealth Black

Tip kacige

Veličina

M

Boja

Tehnologija

Kaciga sa vizirom

Da

Rod

Dobna skupina

Podesivost

Da

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Kina

Model godine

2021

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Scott Arx Plus (CE) Stealth Black M , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati