cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Roadie 2

Automatski tuner za nizove, brz, jednostavan za korištenje i tri puta precizniji od ljudskog uha. Roadie 2 dodaje nove dimenzije za stvaranje glazbe omogućujući vam da slobodno eksperimentirate i uštedite alternativne prilagođene akcije. Ugađajte...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: ROADIE-2 | ID: 271182

Roadie 2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Automatski tuner za nizove, brz, jednostavan za korištenje i tri puta precizniji od ljudskog uha. Roadie 2 dodaje nove dimenzije za stvaranje glazbe omogućujući vam da slobodno eksperimentirate i uštedite alternativne prilagođene akcije. Ugađajte svoju gitaru ili potpuno promijenite ugođaj za nekoliko sekundi. Roadie 2 pruža neusporedivu točnost. Nabavite savršeno i svježe ugađanje. Svaki put. Točnost detekcije: Manje od 1 cent. Točnost ugađanja: Do +2 centi. Referentna postavka A 440 Hz prilagodljiva je u koracima od 0,1 Hz od 420 Hz do 460 Hz. Nabavite istu kvalitetu i točnost prilagodbe u svim okruženjima s senzorom vibracija Roadie 2 (umjesto mikrofona). Slušajte sve vrste instrumenata, uključujući električne, akustične, klasične i čelikove gitare, 7 i 12 gudačkih gitara, ukulele, mandoline, banjove, itd., Kao i bas gitare s izvedbom basa. S automatskim namotom možete brzo i jednostavno prebacivati. Motor se okreće pri 60 okr / min. Izaberite od 40 unaprijed postavljenih alternativnih i otvorenih tonova ili izradite vlastite prilagođene akcije. Roadie 2 je potpuno samostalan. Slušajte svoj instrument s bilo kojeg mjesta sa svojim praktičnim Roadie. Boja: crna.

Parametri i specifikacija

Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD