cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Presonus HP2

5
Slušalice, stereo pojačalo s napajanjem baterije. Ima jasan i glasan zvuk, a izrađen je od čvrste konstrukcije. To je idealan izbor za glazbenike i isporučuje signal za uho slušalice ili slušalice. Opremljena je s dvije XLR ulazne priključnice...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo sutra ,
2024-05-02
Komponenta za In-Ear sustave Presonus HP2

Presonus HP2

105 €
791,12 kn

Kod proizvoda: HP2 | ID: 224228

Presonus HP2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Slušalice, stereo pojačalo s napajanjem baterije. Ima jasan i glasan zvuk, a izrađen je od čvrste konstrukcije. To je idealan izbor za glazbenike i isporučuje signal za uho slušalice ili slušalice. Opremljena je s dvije XLR ulazne priključnice (ženke) i jednim 3,5 mm priključkom za slušalice. Imaju ulaznu impedanciju od 15 k, frekvencijski odziv 30 Hz - 20 kHz, kontrola glasnoće, panoramska kontrola, stereo / mono prekidač, indikator LED baterije i sigurnosni pojas. Sustav je opremljen 5,8-inčnim utičnicom za pričvršćivanje mikrofona, a dolazi s 2m kabelom (5-pinski mini XLR do 2 ženske XLR-a), a može se napajati i DC napajanje Dimenzije: 31,75 x 73 x 133,35 mm. Težina: 0,45 kg Boja: crna.

Parametri i specifikacija

Opcije

Kanali

1


Svojstva

Raspon frekvencija

Boja

Crna


Ulazi i izlazi

Ulazi

Izlazi

Jack 3,5mm


Napajanje

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

5

CVETAN P.

Ukupan dojam

Datum
19.01.2022

супер удобно устройство .