cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Presonus Eris E3.5

4,90
Par aktivnih referentnih monitora za medije iz Presonusa. Studijske monitore serije PreSonus Eris širom svijeta koriste audio inženjeri koji moraju čuti svaki detalj njihovih snimaka. Idealan za proizvodnju video igara i kućnih videozapisa, Eris...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
2-obsežni aktivni studijski monitor Presonus Eris E3.5

Presonus Eris E3.5

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: E 3.5 EU | ID: 320939

Presonus Eris E3.5

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Par aktivnih referentnih monitora za medije iz Presonusa. Studijske monitore serije PreSonus Eris širom svijeta koriste audio inženjeri koji moraju čuti svaki detalj njihovih snimaka. Idealan za proizvodnju video igara i kućnih videozapisa, Eris E3.5 koristi istu tehnologiju kao i veći modeli Eris za isporuku zvuka studijske kvalitete, s glatkim i preciznim odzivom frekvencija. Ipak su dovoljno kompaktni da stanu gotovo bilo gdje.

Svaki studijski monitor serije Eris koristi tkani složeni, niskofrekventni pokretač. Tkanje i priroda 3,5-inčnog niskotonskog zvučnika Eris E3,5 rezultiraju stalnijom disperzijom u čitavom frekvencijskom rasponu, što rezultira sa manje zamrznutim vremenom i čistijim ukupnim zvukom.

Eris E3.5 opremljen je visokotonskim visokotonskim visokotoncem koji stvara gladak i rafiniran zvuk, precizno reproducirajući prolazne i visoke frekvencije. Visokotonski zvučnik dizajniran je za zračenje zvuka prilično širokog disperzijskog uzorka, stvarajući veliko optimalno područje za slušanje ili „slatko mjesto“ tako da se možete kretati okolo i još uvijek točno čuti sve.

Na odgovor zvučnika utječe mjesto na kojem ga postavljate i akustika vašeg prostora. Zato referentni monitori aktivnih medija Eris E3.5 nude jednostavno podešavanje kontrola visoke i niske frekvencije. Prikladni gumb za glasnoću na prednjoj ploči postavlja i razinu zvučnika i integriranu razinu pojačala za slušalice. Međutim, budite oprezni s tim gumbom za glasnoću: Eris E3.5s pokreće se ugrađeno pojačalo snage od 25 vata / bočno i može dobiti puno glasnije nego što očekujete, a istovremeno isporučuje jasan i precizan zvuk.

S tri različite vrste audio ulaza, lako ćete hraniti zvuk na svoje Eris monitore iz miksera, sučelja, medija playera ili gotovo bilo kojeg drugog izvora na liniji. Eris E3.5 opremljen je stražnjom pločom, 6,3 mm priključnicama TRS i RCA ulazima, kao i stereo stereo, neuravnoteženim linijskim ulazima s prednje ploče od 3,5 mm, za upotrebu s mobilnim audio uređajima. Ovim izborom nećete imati problema povezati Eris zvučnike s gotovo svim izvorima na razini linije, uključujući vaš pametni telefon ili tablet. Glasno, jasno, pojačalo za slušalice na prednjem panelu omogućuje vam da radite i igrate u prikrivenom načinu rada, bez da uznemiravate svoje ukućane.

Kao i svi zvučnici PreSonus monitora, Eris E3.5 nudi dosljedno i precizno slušanje, uz glatki i ravnomjeran odziv koji je učinio da Eris monitori postanu popularni širom svijeta. Njihov kompaktan i moćan dizajn čini ih idealnim rješenjem za bilo koji mali prostor.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

Vrsta LF upravljača

Vrsta HF zvučnika

EQ

Da

Kontrole


Svojstva

Raspon frekvencija

Niskotonac

Visokotonac

1"

Bas-refleks

Da

Frekvencija ukrštanja (kHz)

2,8

Boja


Ulazi i izlazi

Akustika

Razina zvučnog tlaka - SPL (dB)

100

Konfiguracija pojačanja


Pakiranje

Količina paketa (kom)

2

Paket sadrži

Audio Cable, Manual, Power Cable, Speakers

Ponuđena konfiguracija


Napajanje

Snaga (Watt)

50


Dimenzije i težina

Szélesség (cm)

14,1

Dubina (cm)

16,2

Visina (cm)

21

Neto težina (kg)

2,9


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 153 korisničkih recenzija:

4,90

Dragan U.

Ukupan dojam

Datum
05.11.2022

Ovi monitori su zaista super za svoju cijenu, low end naravno nije moguć ali ostalo sve na jako visokoj razini. Preporučam za kućni studio.

Matea K.

Ukupan dojam

Datum
21.02.2022

Kvalitetni zvučnici po povoljnoj cijeni, jako sam zadovoljna!

Patryk S.

Ukupan dojam

Datum
09.01.2024

cool

Martin P.

Ukupan dojam

Datum
21.11.2023

Tiszta hangzás, karakteres basszussal

Ondřej Č.

Ukupan dojam

Datum
20.11.2023

:-)