cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
POC

POC Tectal Race SPIN Uranium Black/Hydrogen White 55-58

4,75
Tectal Race SPIN serija kaciga za brdski biciklizam. Tectal Race je dobro prozračena kaciga koja je posebno razvijena za agresivno jahanje staza i enduro utrke. Uključuje sustav aramidnog mosta iz nekoliko POC dokazanih i nagrađivanih kaciga....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Prodaja je završila
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: PC105118002MLG1 | ID: 271321

POC Tectal Race SPIN Uranium Black/Hydrogen White 55-58

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Tectal Race SPIN serija kaciga za brdski biciklizam. Tectal Race je dobro prozračena kaciga koja je posebno razvijena za agresivno jahanje staza i enduro utrke. Uključuje sustav aramidnog mosta iz nekoliko POC dokazanih i nagrađivanih kaciga. Kako bi se savršeno uklopio u potrebe planinarskog biciklizma Enduro i utrkujući Tectal Race, SPIN je dodao robusnost i zaštitu i ima POC patentni sustav koji štiti rotacionu zaštitu od udaraca, SPIN, koji je dizajniran za smanjenje učinaka kosog pada smanjenjem količine prenošene sile do glave i mozga. Koristeći inovativnu i jedinstvenu tehnologiju jastučića, koja sjedi izravno prema korisnikovoj glavi i može se u bilo kojem smjeru rascjepati tijekom kosog udara, SPIN jastučići dopuštaju kacigu da se pomiče u odnosu na glavu tijekom jeseni, smanjujući snagu koja se prenosi u mozak. Ojačano EPS liner osigurava visoku razinu zaštite i konstrukciju jednodijelne ljuske koja je uvedena u POC-ovu opuštajuću Octal road cycling kacigu, dodatno pojačava sigurnosna svojstva i konstrukcijsku cjelovitost kacige uz održavanje male težine. Tectal Race SPIN nudi više pokrivenosti od konvencionalnih mountain bike kaciga i ima visoko učinkovitu ventilacijsku izvedbu, optimiziranu i procijenjenu kroz ispitivanje vjetrobranskog tunela. Također sadrži zaštitni klip i lagani sustav za podešavanje veličine koji osigurava udobno i sigurno prianjanje. Tehničke značajke: Trail posvećena mountainbike kaciga osmišljen kako bi osigurao više pokrivenost na hramovima i leđa glavu. Potpuno omotana konstrukcija neobody ljuske za poboljšanje jakosti kaciga. Značajke POC-ov patentni sustav za zaštitu od udara, SPIN (Shearing Pad INside). Lagan. Vrlo prozračivan pomoću POC jedinstvenog ventilacijskog dizajna. Tehnologija Aramid Bridge integrirana s linerom radi poboljšanog strukturnog integriteta. Izuzetno učinkovita PC ljuska koja pokriva više košuljica radi poboljšanja sigurnosti i zaštite od oštrih predmeta. Jednostavan i lagan sustav za podešavanje za savršeno prilagođavanje. Precizne trake su oblikovane u košuljicu za dodatnu udobnost. Kvačica s očima. Podesivi vizir. Recco reflektor. Težina: 340 g. Veličina: ML / 55-58. Boja: uranija crna / vodik bijela

Preporučena dodatna oprema

Parametri i specifikacija

Namjena

Tip kacige

Rod

Dobna skupina


Veličina

Veličina

55-58


Svojstva

Boja prema proizvođaču

Uranium Black/Hydrogen White

Tehnologija

Kaciga sa vizirom

Da

Podesivost

Da

Model godine

2020


Dimenzije i težina

Težina (g)

368


Zemlja

Dizajnirano u

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 29 korisničkih recenzija:

4,75

Andrej Š.

Ukupan dojam

Datum
30.07.2022

Čelada je vrhunska edino kar me moti je,da je globoka - poveznjena na glavo do konca me moti sa mi očala patiska na nos.

Lukas J.

Ukupan dojam

Datum
28.07.2022

Top top. Pri prilbe sa neoplati setrit a tato v mojom pripade presla doslovnym crash testom na 1*.

Jan S.

Ukupan dojam

Datum
28.07.2022
Ocjenjivana varijanta

Super přilba

Martin S.

Ukupan dojam

Datum
16.07.2020
Ocjenjivana varijanta

Toller Helm mit einer sehr guten Verarbeitung. Sehr bequem bietet aber wenig Platz für Brillenträger. Der Verschluss passt leider nicht zum Gesamtbild da er sehr billig wirkt.

Robert G.

Ukupan dojam

Datum
20.06.2019
Ocjenjivana varijanta

Der Helm sitzt gut, die Verarbeitjng ist auch gut. Die Verstellung für den Kopf ist schlecht zu erreichen, hat aber bei einem Sturz den Vorteil, dass sie sich nicht unbeabsichtigt verstellen kann. Einziger Kritikpunkt: Die Befestigungen für die Klettverschlüsse sind mit Klebepunkten fixiert, die sich leicht lösen.