Pioneer Dj DDJ-400

DJ kontroleri i software | Kod proizvoda: DDJ-400 | ID: 284452

2.070 kn

Na skladištu za e-shop > 10 kom
Besplatna dostava
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 26.11.2019.

Pogodni setovi
koji uključuju ovaj proizvod

Pioneer Dj DDJ-400
Pioneer Dj DJC-B/WEGO3+BAG

Pioneer Dj DDJ-400

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Učenje DJ-a nikada nije bilo lakše nego kod DDJ-400 dvokanalnog DJ kontrolera za rekordbox dj. Zahvaljujući značajkama koje vam omogućuju udobno razvijanje vaših vještina, ovaj raspored upravljača odražava našu glavnu NXS2 postavku, s dijeljenim elementima kao što su namjenski gumbi za označavanje, Beat FX, kontrole petlje u stilu CDJ i još mnogo toga. Kao rezultat toga, naš napredni DJ uređaj će se osjećati prirodno kada ćete biti spremni za napredak. Priloženi uz naš profesionalni softver za performanse, rekordbox dj, njegova kompatibilna značajka Tutorial će vam pomoći u osvajanju kreativnih mogućnosti ovog kontrolera. Lagane i prenosive, s vama vodite DDJ-400 za vježbanje ili zabave. Uskoro ćete se osjećati kao kod kuće. TUTORIALS: Imat ćete pristup značajki Tutorial za rekordbox dj. Slijedite putem zaslona računala da biste saznali kako koristiti zvučničke i master DJ tehnike. CLUB-STYLE LAYOUT: Gumbi i gumbi tipki DDJ-400 uređeni su na isti način kao i na našem profesionalnom NXS2 postavljanju. Razvijte svoje vještine koristeći sučelje slično onom našeg klasičnog standardnog reproduktora i poboljšajte svoje miješanje sa zvukom Color FX i Beat FX s krivuljama preuzetim od naše DJM-900NXS2 mikser. Uskoro ćete se osjećati ugodno u DJ kabinama. BEAT FX: Primajte profesionalni FX koji odgovara tempou pjesme koja se trenutno reproducira upotrebom značajke Beat FX. To će vam pomoći da izradite jedinstvene setove čak i ako tek počinjete. REKORDBOX DJ: Dobivate rekordbox dj licenca ključ u paketu s ovim kontrolerom. Jednostavno aktivirajte licencni ključ za naš DJ softver, povežite upravljač i pokrenite Djing. PC MASTER OUT: Za fleksibilnost možete odabrati da čujete mikser preko unutarnjih zvučnika računala ili spojenih stolnih zvučnika. Istodobno, možete koristiti svoje slušalice za označavanje neovisno o masteru. PLUG I PLAY: S ugrađenom zvučnom karticom jednostavno spojite kontroler na računalo pomoću isporučenog USB kabela za uključivanje i početak reprodukcije.

Parametri i specifikacija

Kompatibilnost

Windows 7, 8.1, 10, Mac OS X 10.11, 10.12, 10.13 ->

Ugrađena zvučna kartica

Da

Paket sadrži

Controller, USB Cable, Manual

Težina

2,1 kg

Adapter uključen

Da

Zemlja podrijetla

Kina

Kupite Pioneer Dj DDJ-400 u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš instrument.

Ukupna recenzija na osnovu 6 korisničkim recenzijama:

4,60

Imate Pioneer Dj DDJ-400 , ili ste ga već koristili?

Marko C.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
29.07.2019.

Isplati se.

Bernard Š.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
16.01.2019.

Domen V.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
26.06.2019.

Mano K.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
02.03.2019.

A DDJ-1000 után ez a készülék a második, mely kiosztásban többé-kevésbé követi az önálló pultokat, így mindenképp egy jó eszköz a többi kontrollerhez (akár Pioneer kontrollerhez) képest. Azonban valahol elszomorító, hogy árban nem a legolcsóbb készülék, kicsivel robosztusabb minőséget vártam volna, nem azt a fröccsentett műanyag érzetet amit az eszközt használva érezni.

Richard V.

Kvaliteta izrade

Osobine/Mogućnosti

Omjer cijena/kvaliteta

Ukupan dojam

Datum
19.02.2019.

vyborny entry level controller s full licenciou dj sw

© 2004-2019 Muziker | Pioneer Dj DDJ-400
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati