cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Phil Jones Bass Session 77 Black

4,21
Bass kombinirano pojačalo. Sesija 77 dovoljno je glasna da radi s većinom bubnjara i da je dovoljno kompaktan da ih se prenosi. Dva super visokoučinkovita i vlasnička 7-inčna zvučnika dizajnirala je Phil Jones kako bi dobila najviše od 100 W...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: SESSION-77-BK | ID: 230333

Phil Jones Bass Session 77 Black

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Bass kombinirano pojačalo. Sesija 77 dovoljno je glasna da radi s većinom bubnjara i da je dovoljno kompaktan da ih se prenosi. Dva super visokoučinkovita i vlasnička 7-inčna zvučnika dizajnirala je Phil Jones kako bi dobila najviše od 100 W modela D pojačala. Ove dvije vlasničke woofere pohvaljuju visoko-energetski 2-inčni visokofrekventni pretvarač K. Odziv ovog sustava zvučnika je od najviših vjernosti od 30 Hz do 20 kHz, što znači da ne samo da zvuči sjajno uz bas gitaru već i svaki instrument koji se priključuje u njega. To je jednokanalni pojačalo basova. Korištenjem svih digitalnih sklopova, pojačalo će raditi na bilo kojem AC naponu od 100 do 260 V, bez potrebe za izborom napona. Digitalni krugovi su daleko učinkovitiji da su stari analogni dijelovi i korist manje izgubljena snaga kao i topline, čime je amp dobitnik veću dugovječnost. Ima 3-pojasne EQ kontrole, glavnu kontrolu glasnoće i 3-stazni prekidač za isključivanje zvuka i dvije razine osjetljivosti za aktivne ili pasivne basove. Dimenzije: 432 x 318 x 216 mm. Težina: 12,7 kg. Boja: crna.

Parametri i specifikacija

Opcije

Kanali

1


Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

USB

DI izlaz


Napajanje

Radi na baterije

Snaga (Watt)

100

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 5 korisničkih recenzija:

4,21

Dimitar H.

Ukupan dojam

Datum
19.06.2017

Just for "session" at home with mp3 player :) Like a practice amp this is good choise, but for reheasal room whit acoustic drummer is too weak.

Charlie W.

Ukupan dojam

Datum
30.05.2017

great value for money, plenty of power, quality sound Overall 9 out of 10 Charlie

Matthias K.

Ukupan dojam

Datum
24.09.2016

Unglaublich, was der kleine Combo angesichts seiner Maße für einen tiefen Bass erzeugen kann. Der Sound ist sehr neutral, gibt den Charakter eines Basses recht gut wieder. Die Klangregelung arbeitet effektiv, wobei ich mir eine etwas ausgefeiltere Mitteregelung wünschen würde. Ein D.I. würde das Paket perfekt machen.