cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Odyssey Ten Triple Track Stroke Lab Putter 35 Right Hand Over Size

Odyssey Stroke Lab Triple Track Ten Putter dvostruko je savijen lice uravnotežen super-MOI čekićem, najprikladniji za udarce s minimalnom rotacijom lica i lukom. Sadržavajući tri precizno postavljene crvene i plave linije, tehnika Triple Track prvi j

Kod proizvoda: 73010W3501 | ID: 390715

2.593 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Odyssey Ten Triple Track Stroke Lab Putter 35 Right Hand Over Size

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Odyssey Stroke Lab Triple Track Ten Putter dvostruko je savijen lice uravnotežen super-MOI čekićem, najprikladniji za udarce s minimalnom rotacijom lica i lukom.

Sadržavajući tri precizno postavljene crvene i plave linije, tehnika Triple Track prvi je put korištena na Callaway ERC Soft lopti. Koncept je bio jednostavan i preuzet je iz istih vizualnih tragova koje piloti koriste za slijetanje na nosače zrakoplova. Poznata i kao hiper oštrina nonijera, točan razmak i kombinacija boja omogućuju mozgu precizniju i dosljedniju obradu i vizualizaciju poravnanja. Inženjeri Odiseje sada su koristili istu ideju na svojoj najnovijoj liniji Triple Track Golf Puttera. Triple Track poravnavanje ima bijelu pozadinu na vrhu glave štapa s crvenom linijom i dvije plave linije paralelno. Značajka pomaže poboljšati sposobnost golfera da se pravilno postavi u redove, a također poboljšava dosljednost mjesta udarca.

Odiseja zna kada su stvorili nešto posebno i kada zadržati tehnologiju koja djeluje za golfere. Zbog toga svaki Triple Track Putter dolazi s osovinom Stroke Lab, koju koriste svi najbolji igrači Odiseje. Čvršći uložak Microhinge Star pomaže daljnjem poboljšanju zvuka i osjećaja udara, a istodobno zadržava isti valjak i smanjuje prednosti klizanja originalnog White Hot Microhinge uloška.

Trostruko poravnanje
Razvijene na popularnoj liniji lopti Callaway Golf, ove linije Triple Track istaknute su pomoću znanosti Vernier Hyper Activity. Ovaj sustav poravnanja s tri linije na bacaču nevjerojatno je intuitivan i lak za upotrebu, pomažući golferima da se bolje i dosljednije poravnaju, što je ključ dobrog stavljanja.

Težina laboratorija za moždani udar
Inovativno vratilo s više materijala štedi 40 grama težine, koja se preraspodjeljuje na glavu i držač stapa. To u potpunosti uravnotežuje putter za poboljšani tempo i dosljednost u potezu, a ova glavna dobitna tehnologija nastavlja dominirati na Toursima širom svijeta.

Uložak Microhinge Star
Pruža čvršći osjećaj i poboljšani zvuk pri udarcu, zadržavajući iste prednosti kotrljanja dokazanog turneje White Hot Microhinge Insert. To je već izbor nekih od najboljih svjetskih igrača.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Head Shape

Dužina

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Odyssey Ten Triple Track Stroke Lab Putter 35 Right Hand Over Size , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati