cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Odyssey Ten 2-Ball Triple Track Stroke Lab Putter 35 Left Hand Over Size

Većina udaraca nije dosljedna. Ipak, većina stavljajućih tehnologija usredotočuje se na poboljšanje poravnanja ili kvalitetu valjanja. To je sve dobro, ali potrebna je dodatna pomoć i tu dolazi Stroke Lab. Papučice Odyssey Stroke Lab zapravo pomažu p

Kod proizvoda: 73209R3501 | ID: 390709

2.271 kn
2.593 kn
- 12%
Na skladištu za e-shop 2 kom
Poslati ćemo danas
, 2021-05-24
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Odyssey Ten 2-Ball Triple Track Stroke Lab Putter 35 Left Hand Over Size

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Većina udaraca nije dosljedna. Ipak, većina stavljajućih tehnologija usredotočuje se na poboljšanje poravnanja ili kvalitetu valjanja. To je sve dobro, ali potrebna je dodatna pomoć i tu dolazi Stroke Lab.

Papučice Odyssey Stroke Lab zapravo pomažu poboljšati golferov udar, uključujući duljinu zamaha leđa, kut lica pri udaru, brzinu glave kroz udar i tempo, a sve kroz duboku promjenu u raspodjeli težine koju omogućuje inovativna osovina.

Istinski revolucionarni koncept za bacače, osovina Stroke Lab je za punih 40 grama lakša od tradicionalne osovine za stavljanje čelika, što je omogućeno inovativnim dizajnom osovine s više materijala koji kombinira grafit i čelik teške samo 75 g. Odiseja je također distribuirala tu ušteđenu težinu dodavanjem 10 g na glavu u obliku dva utega potplata i dodavanjem 30 g na kraj hvata pomoću 10 g lakšeg drška i 40 g krajnjeg utega.

Učinak inovativne raspodjele težine tvrtke Stroke Lab na moždani udar je dramatičan. Studije u Odiseji ukazuju na poboljšanja u skladu s vremenom zamaha leđa, kutom lica pri udaru, brzinom lopte i smjerom lopte *. Osjećaj za putterhead postaje sve akutniji, pomažući igraču golfa da ponovi isti, glatki udarac s vremena na vrijeme.

Legendarni White Hot osjećaj vraća se u Stroke Lab, sada prepunu Microhinge tehnologije. Odisejin uložak White Hot visoko je dizajniran za poboljšani zvuk i osjećaj. Tehnologija Microhinge kotrljanja promovira trenutno okretanje prema naprijed za poboljšanu brzinu i kontrolu.

Stroke Lab putters usmjereni su na bilo kojeg golfera koji želi postići bolji rezultat (to su svi). Postava se sastoji od 10 izvrsnih oblika - šest maljeva i četiri oštrice - svi s White Hot Microhinge umetkom za glatko kotrljanje i izvrstan osjećaj, u odabiru ručke za pištolj ili prevelike drške.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Head Shape

Dužina

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Odyssey Ten 2-Ball Triple Track Stroke Lab Putter 35 Left Hand Over Size , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati