cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Odyssey DFX #7 Putter Left Hand 35 Over Size

White Hot najpoznatiji je, najslušaniji i najodlikovaniji dodatak svih vremena. Ovo klasično ime sinonim je za legendarne performanse i jedinstvena dizajnerska svojstva koja vole turistički igrači i golferi. Ova nevjerojatna linija kombinira nevjeroj

Kod proizvoda: 73211R3501 | ID: 390728

1.174 kn
Nije na skladištu
Samo po narudđbi - termin ćemo specificirati
Usporedi 4 alternative ovog proizvoda
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Odyssey DFX #7 Putter Left Hand 35 Over Size

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

White Hot najpoznatiji je, najslušaniji i najodlikovaniji dodatak svih vremena. Ovo klasično ime sinonim je za legendarne performanse i jedinstvena dizajnerska svojstva koja vole turistički igrači i golferi.

Ova nevjerojatna linija kombinira nevjerojatne prednosti dvodijelne uretanske tehnologije umetanja s bogatim srebrnim PVD završnim slojem i finim glodanjem na završnim obradama. Dostupno je u vrhunskoj bezstepenoj čeličnoj osovini ili u dokazano većem, višestruko osovinskom laboratorijskom vratilu Stroke Lab, koje vam pomaže poboljšati vaš hod.

Bijeli vrući umetak:

Najpopularniji putter insert svih vremena vratio se u točnoj izvornoj formulaciji, originalnom osjećaju, originalnom zvuku i originalnoj izvedbi. Turistički profesionalci i rekreativni golfisti godinama traže od Odiseje da je ponovno uvede, a Odiseja je sluša.

Obrada brušene površine:

Putteri dolaze u bogatoj srebrnoj PVD završnoj obradi, u kombinaciji s glodanjem na površini kako bi palicama dali ultra premium izgled stihova iz prethodnih verzija White Hot-a. Ovi su štapovi lijepi i svidjet će se igračima golfa koji preferiraju izgled mljevenog štapa.

Osovine visokih performansi sa sivim DFX gripom

Dostupno u vrhunskom bezstepenom čeličnom vratilu ili u dokazano Tour izvedbi s više materijala Stroke Lab. Obje ove opcije osovine precizno su opremljene gumenim gripom DFX za klasičan izgled i dojam.

Parametri i specifikacija

Preferirana ruka

Rod

Head Shape

#7

Dužina

Dobna skupina

Sezona

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Odyssey DFX #7 Putter Left Hand 35 Over Size , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati