cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Nike Lunar Command 2 BOA Womens Golf Shoes Arctic Pink/Black/White/Sunset Pulse US 6

Usredotočite se na igru, a ne na noge. Nike Lunar Command 2 BOA ® ženska golfska obuća kombinira lagani jastučić s naprednim sustavom zatvaranja. Rezultat je cipela koja će vas zadržati udobno i sigurno do konačnog zelenila. Locked-Down osjećaj:...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: AH6989-600-US6 | ID: 261298

Nike Lunar Command 2 BOA Womens Golf Shoes Arctic Pink/Black/White/Sunset Pulse US 6

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Usredotočite se na igru, a ne na noge. Nike Lunar Command 2 BOA ® ženska golfska obuća kombinira lagani jastučić s naprednim sustavom zatvaranja. Rezultat je cipela koja će vas zadržati udobno i sigurno do konačnog zelenila. Locked-Down osjećaj: Snažan sustav zatvaranja BOA pruža prilagođenu udobnost sa glatkim, ravnim zatvaranjem i bez pritiska. Jednom zaključan na svoje mjesto, BOA održava sigurno prianjanje. Jednostavno prilagodite jednom rukom za brzo uključivanje i isključivanje. Maksimalna udobnost: Pjena za pune duljine jastučića je lagana, meka i elastična. Kontrola vrhunske kvalitete: Srednji korijen pomaže u promicanju svjetla i stabilnog osjećaja za bolju kontrolu nad zelenim bojama. Više detalja: BOA sustav je integrirani sustav za biranje koji je jednostavan za uporabu i pruža jedinstveno zatvaranje za udobno i sigurno prianjanje. Tehnologija Nike Flywire osigurava sigurnu blokadu u sredini. Sintetično prekrivanje lamela na gornji tekstil povećava izdržljivost. 7 uklonjivih CHAMP® PiviX šiljatica se uvijanje i zaključavanje u CHAMP® SLIM-Lok sustav za iznimnu vuču na različitim površinama. Vodonepropusna membrana pomaže vam da se noge osuše. Jednogodišnje ograničeno vodonepropusno jamstvo. Boja: Arctic Pink / Black-White-Sunset Pulse. Veličina: US 6.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja prema proizvođaču

Arctic Pink/Black/White/Sunset Pulse


Zemlja

Zemlja podrijetla

Vijetnam


Preporučena dodatna oprema