native_instruments
Želiš da te slušaju više od Sheerana? U glavi ti se vrti sljedeći Gray Album? Večeri provodiš s gitarom i notesom i pišeš tekstove? Želiš sve te ideje, beate i songove izbaciti iz glave i dovesti ih do savršenstva?

Komplete audio 1 i 2

Dva jednostavna glazbena sučelja sa softverom koji ti je pšotreban za usavršavanje svojih glazbenih ideja od prve iskrice inspiracije sve do završene kompozicije.i

audio komplete
for producents

Za autore i glazbene producente

Vokale, gitaru i ostale instrumente visoke kvalitete ćeš sniiti direktno u kompjuter (DAW), u kojem ih možeš obraditi pomoću softvera Live 10 Lite.

Za solo umjetnike

Ponesi Komplete Audio 1 ili 2 u bar ili bar ili na ulicu, kako bi u svoj natup zakomponirao bubnjeve, sintesajzere ili druge efekte iz laptopa.

for artists
for youtubers

Za youtubere

Ako snimaš youtube videe. Komplete Audio će ti pružiti sve što ti je potrebno da bi video imeo savršen zvuk. Glasove možeš snimiti u savršenoj kvaliteti i iskoruistiti plugine za mastering.

Komplete Audio 1

Jednostavno snimanje

Komplete Audio 1 je savršen za snimanje mono zvukova, kao što su na primjer vokali gotara odjednom. Ima dva razna ulaza XLR mikrofon za gitare i jack konektor za gitare ili druge instrumente. Ima stereo RCA izlaze, koji umogućavaju priključivanje direktno na zvučnik.

komplete audio 1

Osvoji pogodan set Komplete Audio 1, koji sadrži dinamičke slušalice Superlux HD681 EVO WH u pola cijene.

Počni snimati pjesme
komplete audio 2

Komplete Audio 2

Fleksibilna povezivost

Komplete Audio 2 je pogodan za stereofonske zvukove. Nudi istu kavlitetu zvuka kao Komplete Audio 1 i veći fleksibilitet. Omoguzćava spojiti 2 mikrofona pomoću dva kombinirana XLR/jack izlaza. Na izlazu će ti dva jack konektora omogućiti priključivanje na studijske monitore ili na zvučnike na pozornici.

Osvoji pogodan set Komplete Audio 2, koji sadrži dinamičke slušalice Superlux HD681 EVO WH u pola cijene.

Počni stvarati
komplete kontrol m32

Komplete Kontrol M32

Mala tipkovnica za velike ideje

Komplete Kontrol M32 ima sve što možeš zatrebati prilikom kreiranja glazbe. S 32 tipaka neće zauzeti prostor, ali prižiti će ti način kako da u potpunosti izraziš svoju kreativnost. U kombinaciji s inovativnim softverom, opcijama Smart Play i integracijom bez problema ćeš dobiti rješenja za intiutiovno upravljanje svim instrumentima, samplovima, efektima i zvukovima direktno preko tipaka.

Osvoji pogodan set Komplete Kontrol M32 sa sustain pedalom Cherub WTB-005 za 37 kn.

Počni kreirati glazbu
© 2004-2020 Muziker | Native Instruments Promo
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati