cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Native Instruments Maschine Studio WT

5
Ultimate beat-making sustav s besprimom fizičkom kontrolom i vizualnom povratnom informacijom koja pruža najglađi tijek rada i ima najtočniji, odgovarajući hardver u industriji. Također dolazi s softverom MASCHINE 2.0 i novim synthsima bubnja....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Groove Box Native Instruments Maschine Studio WT

Native Instruments Maschine Studio WT

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: MASCHINESTUDIO-WT | ID: 212021

Native Instruments Maschine Studio WT

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Ultimate beat-making sustav s besprimom fizičkom kontrolom i vizualnom povratnom informacijom koja pruža najglađi tijek rada i ima najtočniji, odgovarajući hardver u industriji. Također dolazi s softverom MASCHINE 2.0 i novim synthsima bubnja. Njegova dva izvanredna zaslona u boji visoke razlučivosti zadržavaju oči na hardveru, a ne računalu: uzorak, uređivanje, miješanje, izvođenje i zadržavanje usmjeravanja lasera na utor. 16 visokokvalitetnih višekorisnih, osvijetljenih jastučića s brzinama i naknadnim dodirima pružaju vrhunski osjećaj u debelom ritmu. Osam zaslona, ​​gumb za uređivanje i precizni kotačić s LED prstenom omogućuju pregledavanje, uređivanje i uređivanje brže nego što ste ikad mislili. Namjenska razina s LED mjeračima daje jasno mjerenje i nadzor. I ugrađeni stalak pruža savršeni kut izvedbe. Uključeni MASCHINE 2.0 softver eksplodira s najsuvremenijom tehnologijom - poboljšanom pregledavanjem, uređivanjem i uzorkovanjem, novim mikserom, utičnim trakom i ekskluzivnim sintetizatorima bubnjara. To je pakiran s više od 22 GB zvuka i 25 pro-grade efekte. Osim toga, KOMPLETE 11 SELECT - premium izbor od 11 KOMPLETE instrumenata i efekata - također je uključen. Uređaj nudi jedan MIDI ulaz i tri MIDI izlaza, USB 2.0 / 3.0 priključak, dva niskotlačna ulaza i Kensington lock. Potrebna je 15V 1.2A napajanje (uključeno). Dimenzije: 432 x 350 x 58,5 mm. Težina: 3,2 kg. Bijela boja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

MIDI interface

Da


Svojstva

Zaslon

Da

Vrsta ekrana

LCD


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

USB

Da

Analogni izlazi

USB MIDI

Da


Efekti

Sekvencer

Da


Pakiranje

Ponuđena konfiguracija

Paket sadrži


Napajanje

Radi na baterije

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Visina (cm)

5,8

Szélesség (cm)

59

Dubina (cm)

40

Neto težina (kg)

3,22


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

vahe m.

Ukupan dojam

Datum
16.02.2014

Je to výborná vec, vrelo odporúčam. Ja ju síce predávam, lebo cestujem preč (inzerát mam na bazoši), ale lepšiu vec som v rukách ešte nemal , neopísateľne čistý zvuk.

Pavol C.

Ukupan dojam

Datum
10.11.2013

Zdravim Chcem len poprasvit popis nieje pravda ze maschine studio funguje bez pouzitia notebooku ci pocitaca, stale je to len kontroler na riadenie sofweru