cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Motu 624 AVB

Thunderbolt / USB3 / AVB Ethernet audio sučelje s DSP i miješanjem. Opremljen s uglednom ESS Sabre32 Ultra ™ DAC tehnologijom, 624 ima istu nagrađenu analognu kvalitetu zvuka i dokazanu učinkovitost kao i MOTU-ov suparnički 1248 sučelje - pakiran...
Trenutno proizvod nemamo u poudi
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: MOTU-624 | ID: 265736

Motu 624 AVB

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Thunderbolt / USB3 / AVB Ethernet audio sučelje s DSP i miješanjem. Opremljen s uglednom ESS Sabre32 Ultra ™ DAC tehnologijom, 624 ima istu nagrađenu analognu kvalitetu zvuka i dokazanu učinkovitost kao i MOTU-ov suparnički 1248 sučelje - pakiran u mobilni polukrilni pretinac. Dobivate 2 mikrofonska ulaza, 2 gitarska ulaza, 4 x 6 uravnoteženi analog sa posvećenim glavnim izlazima, 8-kanalni ADAT optički i neovisni slušalice za 16 ulaza i 16 izlaza. Optički priključci također podržavaju stereo TOSLink (optički S / PDIF). Ugledna ESS Sabre32 Ultra ™ DAC tehnologija donosi dinamički raspon od 123 dB i istu dokazanu, nagrađenu kvalitetu zvuka kao i MOTU-ov 1248 flagship flagship. 624 pruža RTL (lansiranje okretnog vremena) od 1,6 ms na 96 kHz preko Thunderbolt ™ i nevjerojatnih 1,9 ms preko USB-a - s visokoučinkovitim DAW domaćinima. Povezuje se s vašim računalom pomoću Thunderbolt ™, super brzine USB 3.0 ili AVB / TSN Ethernet - s podrškom za do 256 audio kanala (128 i 128). USB audio klasa kompatibilni firmware i visokih performansi, industrijski standardne upravljačke programe rade s bilo kojim audio aplikacijama. Povezuje se s vašim iPad ™ standardnim kompletom za povezivanje kamere (adapter). 624-inog digitalnog miksera s 48 ulaza nudi 7 stereo aux busova, 3 skupine, pristup 64 mrežne ulaza i DSP efekte, uključujući reverb, 4-pojasni EQ, vrata i kompresiju. Ako znate svoj put oko konzole za miješanje velikog formata, osjećat ćete se kao kod kuće. Ako ste ikada željeli miješati na veliku konzolu, vozačevo sjedalo je sada vaše. Klasični reverb. Kompresija je modelirana nakon legendarnog LA-2A kompresora. EQ modeliran nakon britanskih analognih konzola EQ. DSP motor 624 s miješanjem i efektima donosi gotovo neograničenu visinu i maksimalnu kvalitetu zvuka. Pošaljite bilo koji ulaz na bilo koji izlaz, ili više izlaza. Uključuje usmjeravanje na računalo i s njega, kao i svi uređaji na audio mreži. Softver koji koristite za upravljanje 624 ne nalazi se na tvrdom disku. To je web-aplikacija poslužena od samog hardvera. To znači da možete upravljati DSP-om, miješanjem, postavkama uređaja i mrežnim audio usmjeravanjem 624 na vašem omiljenom web pregledniku na prijenosnom računalu, tabletu ili pametnom telefonu povezanom žicom ili Wi-Fi mrežom na lokalnoj mreži. Koristite bilo koji web klijent na bilo kojoj platformi - Mac, Windows, Linux, iOS i Android - sve dok dijeli istu mrežu.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Desktop

Kompatibilno sa


Opcije

Kanali

4

Predpojačala

4

Fantomsko napajanje

Da

Sučelje

ADAT

Da

MIDI interface

Word Clock

Kontrole


Svojstva

Frekvencija uzimanja uzoraka

USB varijanta

2.0

AES / EBU

Pogodan za montažu u rack


Ulazi i izlazi

S/PDIF

USB

Da

Ethernet

Da

Ulazi za instrument

2

Ulaz za mikrofon

2

Linijski ulazi

4

Linjiski izlaz (Line-Out)

6

Izlaz za slušalice

Da


Pakiranje

Paket sadrži

USB Cable


Napajanje

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Dimenzije i težina

Težina

1 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema