cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Monster Cable CLAS-I-0.75DA

4,95
Stručni Patch kabel s dva kutna utična 6,3 mm muški konektori idealni za pedaline. Vrhunska kvaliteta. Prije Monstera, pro audio kabeli su bili naknadni. Proizvođači su jednostavno napravili proizvode koji su nosili zvuk s jedne točke u drugu....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Patch kabel Monster Cable CLAS-I-0.75DA

Monster Cable CLAS-I-0.75DA

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: CLAS-I-0.75DA | ID: 229809

Monster Cable CLAS-I-0.75DA

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Stručni Patch kabel s dva kutna utična 6,3 mm muški konektori idealni za pedaline. Vrhunska kvaliteta. Prije Monstera, pro audio kabeli su bili naknadni. Proizvođači su jednostavno napravili proizvode koji su nosili zvuk s jedne točke u drugu. Čudovište je promijenilo razvojem tehničkih profesionalnih kabela koji nisu samo izdržljivi i na cesti, već su dizajnirani za poboljšanje karakteristika stila i opreme igrača. Već više od 35 godina radimo s vrhunskim umjetnicima, proizvođačima i inženjerima da oblikuju zvuk glazbe koju volite. Dužina: 20 cm.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Boja


Dimenzije i težina

Dužina

20 cm


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

4,95