cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Monacor TM-45 Megafon

3,33
Megafon s maksimalnom izlaznom snagom od 45 W i SPL od 124 dB iz serije TM koji pruža niz idealnih elemenata za kontrolu ili komentiranje u hitnim slučajevima na velikim otvorenim događajima. Opremljen je ručnim mikrofonom koji je povezan s...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi.

Kod proizvoda: TM-45 | ID: 20510

Monacor TM-45 Megafon

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Megafon s maksimalnom izlaznom snagom od 45 W i SPL od 124 dB iz serije TM koji pruža niz idealnih elemenata za kontrolu ili komentiranje u hitnim slučajevima na velikim otvorenim događajima. Opremljen je ručnim mikrofonom koji je povezan s spiralnim kabelom, s gumbom za zaključavanje i kontrolom glasnoće na mikrofonu. Također ima sirenu / alarm koji se može uključiti, indikator statusa baterije i podesivi remen za nošenje na ramenu. Dostupan je pomoćni ulaz za napajanje zvuka s drugih uređaja u megafon, kao i utičnica za vanjski 12V baterije. Megafon također pruža utičnicu s navojem od 8 mm za montažu na postolje. Uređaj se napaja s deset baterija od 1,5 V (nije uključena) ili vanjskim napajanjem (pod uvjetom 12V / 4A utičnica). Isporučuje se kabel za povezivanje motornih vozila. Dimenzije: 350 x 505 mm. Težina: 3,3 kg. Bijela boja.

Parametri i specifikacija

Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

C

Napajanje

Adapter or Battery


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

3,33

Heureka.cz

Ukupan dojam

Datum
26.01.2016

Pro použití v uzavřených prostorech (hokejová hala např.) bych ho nedoporučil. Je mnoho levnějších produktů, které "udělají více muziky". Tento megafon se nedá držet v ruce a jeho rozměry jsou cca dvakrát takové jako u klasického megafonu. Výkon 45 W se mi v porovnání s 25 W megafony nejeví jako nějak výrazně rozdílný, což bylo hlavní o co mi při koupi šlo. V případě, že by člověk o něm uvažoval, tak bych zvážil

Plusy: - uplatnitelný (asi) hlavně ve venkovních podmínkách- napájecí kabel do autozásuvky

Mínusy: - musí se dát pozor na velikost. Tento kus je totiž opravdu velký a prakticky nelze držet v ruce.- na to, že je udáván výkon 45 W, tak to neodpovídá síle, která z megafonu jde.- zvuk jde hodně hluboký (jakoby basový). V porovnání s ručními megafony o výkonu 25W nevidím nějaký větší přínos.- napájecí kabel by nemusel být do autozásuvky, ale do klasické sítě.