cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Markbass CMD JB Players School

4,95
Vrlo prijenosno i lagano kombinirano pojačalo čvrstog stanja za električnu basnu gitaru nazvano kao 'The School of Music' igrača Jeffa Berlina, koju je 1996. osnovao ovaj vrhunski umjetnik: uveo je podebljani novi koncept u glazbenom obrazovanju,...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 1 kom
Poslati ćemo danas ,
2024-04-23
641 €
4.829,61 kn
Bas combo pojačalo Markbass CMD JB Players School

Markbass CMD JB Players School

641 €
4.829,61 kn

Kod proizvoda: MBC105015 | ID: 212395

Markbass CMD JB Players School

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Vrlo prijenosno i lagano kombinirano pojačalo čvrstog stanja za električnu basnu gitaru nazvano kao 'The School of Music' igrača Jeffa Berlina, koju je 1996. osnovao ovaj vrhunski umjetnik: uveo je podebljani novi koncept u glazbenom obrazovanju, podučavanje glazbe samo, i odvratiti igrače daleko od prakticiranja s neučinkovitim metodama učenja kao što je korištenje metronoma. Ovaj kombinacija je stoga savršen izbor za studente - ne samo na Glazbenoj školi igrača, već iu svijetu. Ima isti standard kvalitete i istovjetne kontrole kvalitete koje su tehničari primijenili na sve proizvode MARKBASS-a tijekom proizvodnje. Njegov zvuk je profesionalan i dobivanje pravog zvuka je jednostavan kao podešavanje amp stola, uključivanje i uključivanje glasnoće. EQ se mora koristiti samo kada se nadoknađuje neobična akustika prostora. Kombinacija je opremljena s jednim 15 "zvučnicima koji rade s 300 W RMS snage. Frekvencijski odziv: 40 Hz-5 kHz. Osjetljivost: 100 dB. Impedancija: 8 Ohm. Dimenzije: 460 x 480 x 455 mm. Težina: 16,2 kg.

Parametri i specifikacija

Opcije

Zvučniki

Efekt petlje

Limiter


Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

MP3 / linijski ulaz

Izlaz za slušalice

USB

Konektor za zvučnik

Da

DI izlaz

Da


Napajanje

Radi na baterije

Snaga (Watt)

250

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Dimenzije i težina

Težina

16,2 kg


Zemlja

Zemlja podrijetla

Indonezija


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 3 korisničkih recenzija:

4,95

Jan H.

Ukupan dojam

Datum
10.03.2024

Box má výborný, plný zvuk, parádní výkon a je lehký. Doporučuji.

Anonimno

Ukupan dojam

Datum
23.02.2015

Nemá chybu,som spokojný, Váha nízka, i keď rozmer 50x50x50 je trochu neforemný na nosenie,ale prednosti v nekonečných zvukových možnostiach a váhe to bohato vynahradia. Výkon bohato stačí a hlavne si udržiava čistotu aj nad 50% volume.