cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Rasprodaja

Mahalo MEB1 Bas ukulele Transparent Brown

4
Električni bas ukulele koji se može reproducirati poput bas gitare u punoj veličini, ali je mnogo manji u veličini i lakši u težini. Sadrži američki trup od pepela od močvare s gornjom pločom u obliku luka, prolazom od kanadskog javorova s...
Nije na skladištu
Dostupno samo u klasičnoj trgovini - moraš računati s dužim rokom za dostavu
251 €
1.891,16 kn
299 €
- 16 %
Odabrati alternativu (4)
Bas ukulele Mahalo MEB1 Bas ukulele Transparent Brown

Mahalo MEB1 Bas ukulele Transparent Brown

251 €
1.891,16 kn
299 €
- 16 %
Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: MEB1-TBR | ID: 248111

Mahalo MEB1 Bas ukulele Transparent Brown

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Električni bas ukulele koji se može reproducirati poput bas gitare u punoj veličini, ali je mnogo manji u veličini i lakši u težini. Sadrži američki trup od pepela od močvare s gornjom pločom u obliku luka, prolazom od kanadskog javorova s ​​inoxima od ružičnjaka i orahovim pločicama s 22 komada nikla. Duljina skale je 530 mm. Uređaj je opremljen snažnim sustavom podizanja s volumenskim, visokim i bas kontrolama. Također ima crne glave strojeva, kosti za kosti, most od oraha s sintetičkim sedla s kostima i žice Aquila Thundergut. Trans Brown dizajn boja.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Veličina

Veličina


Opcije

Broj žica

4

Mašinice

Ugrađeni štimer

Kontrole


Svojstva

Preferirana ruka

Boja

Izrez (cutaway)

Da

Pickupi (magneti)

Broj pragova

22

Gornje kobila

PPS

Most/tremolo

Boja prema proizvođaču

Transparent Brown


Materijal

Finiš

Gornja ploča

Dno i stranice

Vrat

Prstohvat

Hardver

Konstrukcija


Pakiranje

Paket sadrži


Oprema

Žice

Torba/kofer uključen


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 6 korisničkih recenzija:

4

Heureka.cz

Ukupan dojam

Datum
28.02.2021

Doporučuje produkt

Super mobilní a skladná basovka. Zvuk hezký, konstrukce solidní, zajímavý tvar a provedení - specielně varianta s tmavým tělem.. krásné dřevo. Struny zkusím vyměnit.. E a A jsou na povrchu moc "gumové" tak mají velké tření a špatně se po nich klouže, D a G jsou víc plastové tak tam to tak nevadí... ale na trhu je několik jiných značek pro vyzkoušení. Třetí čudlík pro overdrive se zdá býti zbytečný, protože u tohoto nástroje i v nejmenším zapnutí příliš deformuje zvuk... ale možná je to věc názoru.

Jochen F.

Ukupan dojam

Datum
06.05.2018

Ich habe die Kala California ausprobiert aber hatte mit diesen Bass Ukulelen Probleme mit der Verarbeitung. Die Kala SUB Solid kam vom Sound nicht in Frage. Diese Ukulele hier ist toll verarbeitet. Die Mechaniken sind etwas einfacher als bei Kala aber das ist der einzige Kritikpunkt. Das Holz ist schön und der Klang prima inkl. gute Einstellmöglichkeiten am Preamp.

Frederika A.

Ukupan dojam

Datum
02.02.2023
Ocjenjivana varijanta

PARFAIT !!!!

Adam M.

Ukupan dojam

Datum
21.01.2023
Ocjenjivana varijanta

Süßer U-Bass. Leider habe ich ein Stück mit kaputtem Potentiometer bekommen, welches ich selbst repariert habe. Die Gitarre stimmt ordentlich. Der Piezo-Tonabnehmer ist nicht von bester Qualität. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist das anständigste. Ein interessantes Instrument zum Spielen lernen oder überallhin mitnehmen.

Corinna H.

Ukupan dojam

Datum
24.11.2022
Ocjenjivana varijanta

Ich bin fasziniert von dem tiefen Klang. Rundherum super zufrieden und glücklich über meinen neuen Bass. Absolute Kaufempfehlung !