cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Line6 XD V35L

4
Profesionalni diskretni bežični bežični sustav s XD-V serije koji je dizajniran za profesionalne govorne aplikacije, pružajući klasični žični mikrofon s vrhunskom kvalitetom zvuka, funkcijom i pouzdanosti dokazane digitalne bežične linije 6. Na...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Bežični clip-on set Line6 XD V35L

Line6 XD V35L

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: XDV35L | ID: 211192

Line6 XD V35L

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Profesionalni diskretni bežični bežični sustav s XD-V serije koji je dizajniran za profesionalne govorne aplikacije, pružajući klasični žični mikrofon s vrhunskom kvalitetom zvuka, funkcijom i pouzdanosti dokazane digitalne bežične linije 6. Na temelju vodeće četvrte generacije digitalne bežične tehnologije tvrtke pruža izvrstan zvuk i jednostavan rad bez licence u svijetu u kompaktnom, jednostavnom sustavu za korištenje. Sustav uključuje odašiljač mikrofona i stolni prijemnik. Diskretni kvačasti mikrofon s vrhunskom kardioidnom kondenzatorskom kapsulom, dizajniran za buku niske razine rukovanja, savršeno snima zvuk i sustav prenosi puni frekvencijski odziv od 10 Hz do 20 kHz širokim 118dB dinamičkim rasponom (A ponderiran), superiornijim prijelaznim odgovorom i 24- bitnom digitalnom pretvorbom. Zasebni dinamički filtar radi na suzbijanju neželjenih buke okoline bez ugrožavanja vokalnog zvuka. Sve se kombinira da prenosi svaku nijansu svake riječi bez degradacije u kvaliteti za cijeli raspon od 275 stopa (83 metra). Sustav radi u 2,4 GHz frekvencijskom pojasu, koji nema nikakvih smetnji zbog televizijskih emisija, javnih obavijesti o sigurnosti, mobitela i ostalih uređaja za odašiljanje. Kodirana tehnologija DCL (Digital Channel Lock) sprječava prijam bilo koje audio smetnje iz drugih 2.4GHz uređaja i osigurava integritet signala. Sustav je također potpuno usklađen s FCC-om i jednostavno postavljen: samo ga uključite i odaberite jedan od šest uvijek dostupnih kanala na predajniku / prijemniku mikrofona. Jednostavno čitljivi zasloni na odašiljaču i prijemniku pružaju točne podatke o baterijskom vijeku. Standardne AA alkalne baterije imaju 8 sati stalne uporabe (dvije su baterije uključene).

Parametri i specifikacija

Svojstva

Sistem

Frekvencijski pojas

Raspon frekvencija

Pogodan za montažu u rack

Vanjska antena


Napajanje

Napajanje

Adapter


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 1 Korisničke recenzije:

4