cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Line6 Spider V 240 HC

Uz iznenađujuće gitarističko pojačanje i modeliranje efekata, jednostavan dizajn i zvučničku konfiguraciju u punoj duljini, Spider® V je prepuna inovativnih značajki koje su moderni gitaristi željni. Više od 200 ampera, kabina i efekata vam daje...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (3)
Gitarsko pojačalo Line6 Spider V 240 HC

Line6 Spider V 240 HC

Odabrati alternativu (3)

Kod proizvoda: SPIDER-V-240HC | ID: 240606

Line6 Spider V 240 HC

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Uz iznenađujuće gitarističko pojačanje i modeliranje efekata, jednostavan dizajn i zvučničku konfiguraciju u punoj duljini, Spider® V je prepuna inovativnih značajki koje su moderni gitaristi željni. Više od 200 ampera, kabina i efekata vam daje nevjerojatan zvučni arsenal kako biste definirali svoj zvuk. Inovativne kontrole u boji čine ga brzim i jednostavnim za savršenstvo. Sustav zvučnika s punim rasponom isporučuje uzorane tonove s nevjerojatnom dubinom i jasnoćom. Spider V sadrži više od 100 posebno oblikovanih memorijskih postavki koje vam omogućuju brz pristup legendarnom tonu. Sa Spider V, nikada nećete biti kratki nad inspiriranjem. Izaberite između više od 200 ampera, kabina i efekata - to je više modela od bilo kojeg pojačala u svojoj klasi. Reproducirajte ikonan i tražen zvuk gitare, pažljivo modeliran i iskorišten u jednom snažnom pojačalu. Ponovo oslobodite suštinu gotovo svakog orkestara jednog od vaših omiljenih gitarista kombinirajući pojačala s do 8 efekata i modela kabineta, dajući vam jedinstvene tonove koji ste jedino mogli sanjati - do sada. Spider V opremljen je zvučničkim sustavom s punim rasponom koji pruža izvanrednu kvalitetu zvuka i pruža vam izvanrednu svestranost. Modeli pojačala i efektnih tonova sjaju s zapanjujućom jasnoćom. Igrajte i akustične i električne gitare - i zvuk je sjajno. Projicite svoju omiljenu glazbu putem Spider V i otkrijte izvrstan način za zaglavljivanje i praksu. Besplatna mobilna aplikacija Spider V za iOS i Android ™ vam omogućuje pristup do više od deset tisuća sjajnih tonova u oblaku. Pristupite prilagođenim tonovima drugih gitarista širom svijeta ili prenesite vlastite tonske kreacije da biste odmah dijelili s cijelom zajednicom linije 6.

Parametri i specifikacija

Opcije

Efekt petlje

Da


Svojstva

Pogodan za montažu u rack

Snaga


Ulazi i izlazi

Izlaz za slušalice

Da

USB

Da

DI izlaz

Konektor za zvučnik

Da


Napajanje

Snaga (Watt)

240

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema