cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

Line6 Sonic Port VX

4,41
Izuzetno kompaktan audio sučelje od 2 ili 2 izlaza s kvalitetom zvuka 24 bita / 48 kHz i ugrađenim stereo i mono kondenzatorskim mikrofonom s profesionalnim predpojačalima (45 dB dobitka) koji korisniku omogućuje snimanje bilo kakvih nadahnuća....
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (2)
iOS i Android zvučna kartica Line6 Sonic Port VX

Line6 Sonic Port VX

Odabrati alternativu (2)

Kod proizvoda: SONICPORTVX | ID: 217702

Line6 Sonic Port VX

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Izuzetno kompaktan audio sučelje od 2 ili 2 izlaza s kvalitetom zvuka 24 bita / 48 kHz i ugrađenim stereo i mono kondenzatorskim mikrofonom s profesionalnim predpojačalima (45 dB dobitka) koji korisniku omogućuje snimanje bilo kakvih nadahnuća. Kompatibilan je s iOS uređajima, Macovima i računalima te pruža bešavne radnje s GarageBand i drugim glazbenim aplikacijama CoreAudio, kao i aplikaciju Line 6 Mobile POD za zastoj i stvaranje zvukova gitare koji se mogu besplatno preuzeti. Sučelje pruža 1/4 "visokokvalitetni puferirani gitara / bass ulaz s 120 dB dinamičkog raspona i 1/8" stereo ulaz linije za snimanje tipkovnica, bubanjskih strojeva, DJ miksera i još mnogo toga, 1/4 "pro-level, uravnotežene stereo izlaze za spajanje na studio monitore i jedan 1/8 "stereo slušalica izlaz za praćenje nulte latencije; plus 1/4 "navoj za povezivanje s bilo kojim fotoaparatom fotoaparata.Podaberite Mobile POD app ima 32 pojačala, 16 efekata i 16 zvučničkih ormara, više od 10000 predpodešaja dizajniranih od strane umjetnika, linije 6 i ostalih reproduktora te ugrađenim kromatskim prijemnikom s automatskim nijansama funkcionalnost koja omogućava nečujno ugađanje Sučelje je sabirno napajanje s iznimno niskom snagom U tablici se nalazi stalak s adapterom za mikrofon.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Portable

Kompatibilnost

Mac, PC, iOS


Opcije

Predpojačala

Fantomsko napajanje

MIDI interface

Broj izlaza

3

ADAT


Svojstva

Frekvencija uzimanja uzoraka


Ulazi i izlazi

Ulazi za instrument

1

Linijski ulazi

Linjiski izlaz (Line-Out)

2

Izlaz za slušalice

Da

S/PDIF

Analogni izlazi

2

Analogni ulazi

1

Ulaz za mikrofon


Pakiranje

Paket sadrži

Sonic Port, Lightning Cable, Manual


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 4 korisničkih recenzija:

4,41

Ivan V.

Ukupan dojam

Datum
12.06.2017

Aplikace padá, pokud je jazyk iOS nastaven na češtinu, Při nastavení angličtiny běží. Jedná se o chybu potvrzenou podporou Line6, ale prozatím bez příslibu budoucí opravy. Další problém je v tom, že někdy je latence cca 1 sekundu, což je nepoužitelné. Restartem aplikace se to většinou vyřeší.

Matúš F.

Ukupan dojam

Datum
14.01.2015

Sonic Port je aký je - na ten účel spojiť to s iPadom a mať k dispozícii reálny odposluch s nulovou latenciou je to asi ideálne. Ale dodávka od muzikeru sa mi nepozdávala, mal som dojem, akoby to už niekto predtým mal rozbalené. Natrhnutá krabica, akoby sa do toho niekto už dobíjal, a pod.

Alena S.

Ukupan dojam

Datum
01.12.2014

Naprostá spokojenost, přístroj má kvalitní kovové šasí, vestavěný mikrofon zvládá hlas i akustické nástroje (výhodné pro nahrávání elektroakustiky - jeden kanál po kabelu, druhý mikrofonem - skvělý zvuk), s OsX funguje bez problému a jakékoli instalace, pro iOS lze zdarma stáhnout aplikaci Mobile POD, která z tohoto drobka udělá super přenosné nahrávací studio.

Alena S.

Ukupan dojam

Datum
07.11.2014

Zatím nevyzkoušeno s iPhonem, ale s MacBookem funguje perfektně. Netřeba nic instalovat, GarageBand ho přijal za vlastní okamžitě. Kvalita nahrávaného signálu velmi dobrá, u zpěvu doporučuji přidat pop filtr. U elektroakustiky možnost nahrávat linkou i mikrofonem - plnější zvuk. Jen se mi objevil brum, vyřešeno vytažením MacBooku ze zásuvky. Celkově: nadšení (moje první podobná "hračka").