cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Line6 Helix LT

4,80
Helix LT gitarski procesor pruža najviše razine performansi, fleksibilnosti i kontrole u svojoj klasi. S istom snažnom dual-DSP obradom i nagrađivanom HX modeling tehnologijom koja se nalazi u vodećim procesorima za gitaru Helix Floor i Helix...
Extra gifts
Uz kupnju dobivaš poklon
Na skladištu 7 kom
Poslati ćemo 22.04.2024 ,
2024-04-25
1.099 €
8.280,42 kn
Gitarski multiefekt Line6 Helix LT

Line6 Helix LT

1.099 €
8.280,42 kn

Kod proizvoda: HELIX-LT | ID: 241291

Line6 Helix LT

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Helix LT gitarski procesor pruža najviše razine performansi, fleksibilnosti i kontrole u svojoj klasi. S istom snažnom dual-DSP obradom i nagrađivanom HX modeling tehnologijom koja se nalazi u vodećim procesorima za gitaru Helix Floor i Helix Rack, njegova pojednostavljena I/O komplementacija i hardverska konfiguracija čine ga pristupačnijim za gitariste koji štede proračun i koji još uvijek žele pristupiti moć Helixa. Helix LT također čini idealan rezervni procesor za vlasnike Helix Floor i Helix Rack, budući da su unaprijed postavljene postavke za sva tri kompatibilne. Helix gitarski procesori predstavljaju veliki korak naprijed u tehnologiji modeliranja. Dvostruki DSP osigurava ogromnu snagu za precizno rekreiranje zvučnih karakteristika i punog dinamičkog odziva klasičnih i modernih pojačala i efekata. Helix HX Hybrid kabine sadržane u Helix LT procesoru predstavljaju novi pristup procesu snimanja kabineta zvučnika. Omogućuju istu razlučivost i nisku točnost kao impulsni odziv od 2048 točaka ili veći, dok koriste samo otprilike istu količinu DSP snage kao IR od 1024 točke. Izbor od 16 različitih mikrofona i 12 udaljenosti snimanja pruža dodatnu zvučnu fleksibilnost i dinamičku kontrolu u stvarnom vremenu.


Značajke:

  • Moćno Dual-DSP HX modeliranje
  • Veliki 6,2 inčni LCD zaslon od 800 x 480 piksela
  • 62 ampera, 37 kabina, 16 mikrofona i 104 efekta
  • Kapacitivni nožni prekidači. Dodirnite za uređivanje, držite za dodjelu, pritisnite za uključivanje
  • Do 2 Expression pedale, vanjsko prebacivanje pojačala i duboka MIDI kontrola
  • 20,87 x 11,93 x 3,66 inča, 12,5 lbs

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta


Opcije

MIDI interface

Da

Efekt petlje

Da


Svojstva

Procesor

Pogodan za montažu u rack


Ulazi i izlazi

USB

Da

Ulaz za mikrofon

Da

Ulazni priključak nožnog prekidača

Da

Izlaz za slušalice

Da

DI izlaz


Pakiranje

Ponuđena konfiguracija


Napajanje

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Da


Zemlja

Zemlja podrijetla

Japan


Preporučena dodatna oprema

Kupite Line6 Helix LT u povoljnom setu.

SET s opremom za pogodnu cijenu. Opremu i potrošni materijal ćete prije ili kasnije trebati. Ako ih odaberete odmah, možete uštedjeti mnogo novaca i vremena. Nećete to morati rješavati kasnije. Štoviše možete biti sigurni da je oprema u SETU pogodna upravo za vaš proizvod.

Dostupni setovi

Ukupna recenzija na osnovu 22 korisničkih recenzija:

4,80

Stanislav R.

Ukupan dojam

Datum
28.02.2024

Vše proběhlo rychle a bez problémů. K zařízení však nebyl dodán český uživatelský manuál.

Zsolt J.

Ukupan dojam

Datum
13.02.2023

Moj treti profiler a myslim si, ze je to lepsi, ako Kemper! Mam pocit ako keby som hral na analog gear!

Patrik Č.

Ukupan dojam

Datum
01.02.2022

S Multiefektom som nadmieru spokojný. Jednoduché ovládanie, plno efektov, aktualizácie zdarma. Jediný problém bol s aktualizáciou na novšiu verziu firmvéru, kde update zlyhal a následne zariadenie nefungovalo. Na internete som sa dočítal že zlyhanie aktualizácie môže byť spôsobené vadným USB káblom, ktorý je súčasťou balenia. Keď som použil starý kábel od tlačiarne, aktualizácia prešla bez problémov a všetko už ide ako má.

Antek W.

Ukupan dojam

Datum
13.01.2022

Super sprzęt, wszystko sprawnie poszło :)

Luke L.

Ukupan dojam

Datum
11.11.2019

Line 6 user for about 8 years, The Helix LT is a dream to play with, also very handy on recordings , the setup was easy , a lot of help you find on the website of Line6 ,they have also very good user patches and sounds The Helix LT is for sure one of the best for that price ! Luke