cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Vegas ED 8x32 Binoculars

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Levenhuk Vegas ED 8x32 kompaktni su dvogled dizajniran za zahtjevne korisnike. Ovaj dvogled ima vrhunsku optiku izrađenu od stakla izuzetno niske disperzije koje smanjuje optičke aberacije i daje oštru, s

Kod proizvoda: 72814-LEVENHUK | ID: 390321

2.210 kn
Na skladištu za e-shop 1 kom
Poslati ćemo sutra
, 2021-04-28
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Vegas ED 8x32 Binoculars

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk Vegas ED 8x32 kompaktni su dvogled dizajniran za zahtjevne korisnike. Ovaj dvogled ima vrhunsku optiku izrađenu od stakla izuzetno niske disperzije koje smanjuje optičke aberacije i daje oštru, svijetlu i kontrastnu sliku u cijelom vidnom polju. Levenhuk Vegas ED 8x32 nepropusni su za vremenske neprilike i nagle promjene temperature. Idealne su za lovce, ribare i one koji uživaju u ekstremnim slobodnim aktivnostima.

Ovaj se dvogled temelji na modernim krovnim prizmama koje pružaju visoku propusnost svjetlosti. Levenhuk Vegas ED 8x32 kompaktniji su i laganiji od sličnih dalekozora drugih marki. Sadrže sve optičke mogućnosti profesionalne optike. Svi optički elementi izrađeni su od stakla izuzetno niske disperzije i zaštićeni s nekoliko slojeva premaza. Okular s četiri elementa važan je dio optičkog dizajna ovog modela.

Kućište je izrađeno od plastike otporne na udarce koja štiti optiku od slučajnih udara. Dvogled vam ne isklizne iz ruku, podnosi pad s male visine i dobro podnosi nagle promjene temperature. Tijelo dalekozora ispunjeno je dušikom - bezopasnim plinom bez boje i mirisa koji sprječava zamagljivanje leća. Hermetički dizajn pruža visoku vodonepropusnost. Ovaj dvogled možete bacati u vodu do 1,5 m dubine ne duže od 3 minute.

Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, Levenhuk Vegas ED 8x32 prilagodljivi su za stativ. Standardni navoj 1/4 "prekriven je poklopcem naslona za stativ koji ne ometa hermetički zatvoreno tijelo.

Parametri i specifikacija

Povećanje

8x

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Vegas ED 8x32 Binoculars , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati