cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Strike 120 PLUS Teleskop

Levenhuk Strike 120 PLUS teleskop je Newtonov reflektor koji je izvrstan izbor za svakog astronoma početnika. Teleskop ima primarni promjer zrcala od 114 mm i žarišnu duljinu od 700 mm. Kvalitetna optika s posebnim premazom omogućuje vam da vidite ve

Kod proizvoda: 65620-LEVENHUK | ID: 390322

Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se trenutno ne nalazi u ponudi.
Tražite alternativu?

0800 140 055 Pišite nam
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Strike 120 PLUS Teleskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk Strike 120 PLUS teleskop je Newtonov reflektor koji je izvrstan izbor za svakog astronoma početnika. Teleskop ima primarni promjer zrcala od 114 mm i žarišnu duljinu od 700 mm. Kvalitetna optika s posebnim premazom omogućuje vam da vidite veliku raznolikost astronomskih objekata: od mjesečevih planina i lunarnih kratera promjera oko 3 milje do globularnih nakupina.

Optika

Levenhuk Strike 120 PLUS je Newtonov reflektor. Reflektirajući optički dizajn teleskopa daje kvalitetne slike bez kromatskih aberacija. Optički elementi prekriveni su posebnim visokoreflektirajućim aluminijskim premazom koji smanjuje gubitak svjetlosti u teleskopu i tako mu omogućuje stvaranje sjajnih i oštrih slika.

Komplet teleskopa Levenhuk Strike 120 PLUS uključuje dva okulara. Okular KF 25 pruža manju snagu povećanja i može se koristiti za opća promatranja i lociranje nebeskih objekata. Drugi okular - Zum 6,8–16 mm - sadrži promjenjivu žarišnu duljinu i povećanje. Idealno je pogodno za detaljno proučavanje astronomskih objekata. Komplet također sadrži akromatsku 2x Barlow leću koja će vam pomoći da znatno proširite opseg uvećanja teleskopa. Pretraživač Red Dot također uključen u komplet znatno će olakšati pronalaženje potrebnih predmeta na nebu.

Nosač i stativ

Teleskop Levenhuk Strike 120 PLUS instaliran je na njemačkom ekvatorijalnom nosaču. Ova vrsta nosača ima dvije osi rotacije: desnu uzlaznu (RA) os i deklinacijsku (DEC) os. Postavljanjem osi RA paralelno Zemljinoj osi rotacije lako možete pratiti astronomske objekte.
Ojačani metalni stativ izuzetno je izdržljiv i pruža stabilnu podlogu za instrument.

Napredni komplet

Napredni komplet ovog modela omogućuje vam da ga u potpunosti koristite. Uz optički pribor, komplet uključuje tiskane i elektroničke materijale koji će biti zanimljivi i korisni ne samo za početnike već i za iskusne astronome. U kompletu ćete naći i prikladno kućište za teleskop.

Parametri i specifikacija

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Strike 120 PLUS Teleskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati