cookies
Imamo najbolje "kolačiće" i ne bojimo ih se koristiti
Prihvati sve kolačiće

Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK Teleskop

Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK mali je teleskop za početnike koji traže univerzalni optički instrument za astronomiju i zemaljska promatranja. Ovaj teleskop djeluje učinkovito za proučavanje Mjeseca, planeta Sunčevog sustava kao i popularnih objekata

Kod proizvoda: 74373-LEVENHUK | ID: 390340

2.841 kn
Na putu 1 kom
Naruči kod dobavljača – predpostavljani datum skladištenja 03.06.2021.
Besplatan poklon 
Za svaku kupnju veću od 399 kn nemoj zaboraviti odabrati poklon prema svom ukusu.
Izaberi poklon

Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK Teleskop

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK mali je teleskop za početnike koji traže univerzalni optički instrument za astronomiju i zemaljska promatranja. Ovaj teleskop djeluje učinkovito za proučavanje Mjeseca, planeta Sunčevog sustava kao i popularnih objekata dubokog neba. Omogućuje promatranje Saturnovih prstenova, oluja na Jupiteru, promjena godišnjeg doba na Marsu i atmosferskih pojava na Veneri. Uz to, dobro se uočavaju dvostruke zvijezde, difuzne i planetarne maglice, galaksije i mnogi drugi objekti u Messierovom i NGC katalogu.

Optika u teleskopu sastavlja se pomoću katadioptrijske sheme. To znači da su njegove optičke mogućnosti spakirane u kompaktno tijelo. Teleskop se lako postavlja na balkon; praktično ga je odnijeti na selo ili iznijeti vani za obavljanje astronomskih promatranja. Optika izrađena od potpuno višestruko presvučene optike daje oštru i detaljnu sliku.

Potrebno je određeno iskustvo za upravljanje teleskopom, no ekvatorijalni nosač ima više mogućnosti od alt-azimutnog nosača. Omogućuje precizno i glatko praćenje objekata na nebu s dva kontrolna gumba usporenog snimanja. Dugotrajna promatranja ne zahtijevaju napor koji omogućuje proučavanje više astronomskih objekata i događaja.

Teleskop je postavljen na stabilni aluminijski stativ. Noge stativa imaju podesivu visinu. Ladica za pribor korisna je za postavljanje uključenog i dodatnog pribora. Postoje dva okulara s različitom žarišnom duljinom koji pružaju prosječno povećanje i dijagonalno zrcalo koje se koristi za promatranje krajolika.

Parametri i specifikacija

Vrsta aktivnosti

Vrsta

Povećanje

Tražilo

Promjer objektiva

Maksimalna žarišna duljina

Boja

Vrsta baterije

CR2032/3V

Radi na baterije

Da

Zemlja podrijetla

Kina

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0
0 x ocjenjivano

Imate Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK Teleskop , ili ste ga već koristili?

Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati