cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij
Prodaja je završila

LD Systems GT SUB 15 A

Pružajući izvanrednu vrijednost, GT SUB 15 A aktivni subwooferi daju donji kraj s izvrsnom definicijom i prijelaznim odgovorom. Snažan bas-refleksni kućište izrađen je od MDF-a koji sadrži prilagođeni pretvarač niske frekvencije od 15 '', teške...
Prodaja je završila
Ovaj proizvod se ne proizvodi ili se ne nalazi u aktualnoj ponudi. Preporučamo odabrati alternativan proizvod.
Odabrati alternativu (4)
Aktivni subwoofer LD Systems GT SUB 15 A

LD Systems GT SUB 15 A

Odabrati alternativu (4)

Kod proizvoda: GT-SUB-15-A | ID: 250576

LD Systems GT SUB 15 A

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Pružajući izvanrednu vrijednost, GT SUB 15 A aktivni subwooferi daju donji kraj s izvrsnom definicijom i prijelaznim odgovorom. Snažan bas-refleksni kućište izrađen je od MDF-a koji sadrži prilagođeni pretvarač niske frekvencije od 15 '', teške čelične ručke, čvrstu rešetku čelične špekulacije i navojni M20 poljski umetak. Pokriva se tvrdom teksturom Dura-Vinyl za zaštitu i dugotrajni izgled. GT SUB 15 A pokreće ugrađeni Class D pojačalo sa 1600 watt vršnim izlazom i visoko učinkovita SMPS tehnologija plus zaštitu od prenapona i prenapona. Uz pomoć frekvencijskog odziva od 35 Hz do 200 Hz i 126 dB SPL, subwoofer je opremljen XLR i 6.3 mm linijskim ulazima, izlazom XLR linije, podesivim niskopropusnim filtrom i filtriranim satelitskim izlazom od 100 Hz. Boja: crna.

Parametri i specifikacija

Namjena

Vrsta

Subwoofer


Opcije

Zvučniki

1x 15 "


Svojstva

Niskotonac

15"

Snaga

1600 W


Akustika

Snaga RMS (Watt)

400

Snaga RMS

400 W

Razina zvučnog tlaka (SPL)

126 dB


Napajanje

Snaga (Watt)

Napajanje

240V


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema