LAG T70A HIT SET 2

Jumbo gitare | Kod proizvoda: T70A-SET2 | ID: 325118

1.677 kn

Na skladištu za e-shop > 10 kom
Besplatna dostava
456 bodova
poslati ćemo DANAS

Dostaviti ćemo 26.11.2019.

LAG T70A HIT SET 2

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

GLAVNA SLIKA SETA JE ILUSTRATIVNA! - SET s dodatkom za sniženu cijenu. Prije ili kasnije trebat će vam dodaci i potrošna matirana. Ako se odlučite kupiti sada, uštedjet ćete mnogo novca i vremena. Ne trebate se baviti time kasnije, a imate sigurnost da dodatni pribor koji sadrži SET savršeno odgovara instrumentu.

Parametri i specifikacija

Ponuđena konfiguracija

Set

Vrsta

Auditorium

Cutaway

Nije

Preferirana ruka

Desna ruka

Broj žica

Čelik, 6x

Boja proizvođača

Natural Satin

Gornja ploča

Solid Sitka Spruce

Dno i stranice

Sapele

Vrat

Tropical Khaya

Finiš vrata

Satin

Prstohvat

Brownwood

Broj pragova

20

Dimenzije pragova

Medium Jumbo

Most/tremolo

Brownwood

Dužina skale (mm)

650

Širina gornje kobile (mm)

43

Žice

D’Addario EXP

Šipka (Truss rod)

Dual Action

Proizvodi u setu

1 x

LAG Tramontane T70A

LAG Tramontane T70A

Elektro-akustična gitara oblika Dreadnought s odjeljkom. Tijelo gitare je izrađeno od afričke Sapelle s prednjom pločom od masiva smreke. Mat površinska obrada. Kobilica je od drveta Brownwood. Vrat instrumenta je izrađen od mahagonija, isto mat površine. Prstohvat je isto tako od drveta Brownwood, disponira sa 20 pragova tipa Medium Jumbo. Menzura vrata je 650 mm a širina nultog praga od grafita je 43 mm. Glava instrumenta je ukrašena logom LAG i na obje strane ima postavljene tri mašnice crne mat boje. Za zvuk se brine mehanika Direct Lag. U boji Natural.

1 x

Madarozzo Elegant G030 DR/BG

Madarozzo Elegant G030 DR/BG

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

10mm Plutajuća torba za zvučnu gitaru, boja: crna, moderna, sve vrijeme 420D poliester. Podesivi remenski remeni. Luksuzna podstavljena ručka za nošenje. NE. 8 patentni zatvarač s praktičnim, markiranim tkaninom. Madarozzo ™ pruga dvoslojnog izgleda. Silk Print Madarozzo ™ markiranje. Završni klin, štitnik za glavu i most za zaštitu od poliestera. Interijer kvalitete najlona. Zippered dodatnu torbicu ispod glazbene torbice.

1 x

Dunlop 44R 0.46 Nylon Standard

Dunlop 44R 0.46 Nylon Standard

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Nylon Standard Pick - 0,46 mm crna. Dunlopovi gitaristi su vrhunski izbor današnjih profesionalaca! Dunlopova široka paleta mjerača, oblika, veličina i materijala omogućuje igraču da odabere točan odabir za svoj osobni stil igranja. Od klasične zemlje do nu-metala, svaki slatki igrač zna da je njihov odabir ugrađeni dio njihovog tonusa, a Dunlopovi gitaristi tipovi su odabiri za koje se više stručnjaka oslanjaju u studiju ili na pozornici. Picks su skupo podcijenjeni pribor. Nemoj žrtvovati ton ... odabrati Dunlopove gitare!

1 x

Cherub WST-630C

Cherub WST-630C

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Automatski kromatski tuner s ugrađenim piezo senzorom, raspon ugađanja A0 (27,5 Hz) ~ C8 (4186 Hz) i preciznost ugađanja ± 1 cent. Prijemnik se automatski uključuje kada se pričvrsti na glavu i kad se ukloni, ili nakon 5 minuta, ostaje na glavi (ako se koristi ili ne). Pozadinsko osvjetljenje radi s signalima svjetlosti u boji kako bi se pojednostavio postupak ugađanja: postaje zeleno kad se podešava, crvena kada je oštra i narančasta kada je u ravnini. Djeluje s jednom 3 V (CR2032) litijskom baterijom. Dimenzije: 48 x 44 x 27 mm, težina: 21 g, crna boja s bijelim logom Cherub.

1 x

D'Addario XTAPB1256 Light Top/Medium Bottom

D'Addario XTAPB1256 Light Top/Medium Bottom

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Vrhunski presvučeni žice za akustičnu gitaru iz D'Addario XT serije. Produljeni vijek trajanja svakog niza u setu čuva prirodni ton i osjećaj neprevučenih žica. Gudači traju najmanje 4 puta duže od tradicionalnih neprevučenih žica, a da pritom ne žrtvujete ton ili osjećaj da igrači znaju i vole.

Napravljene korištenjem čelične jezgre sa visokim udjelom ugljika i fuzijskim zavrtanjem, XT žice nevjerojatno su otporne na lom, drže ozbiljno jaku stabilnost i štite od korozije.

Fosfor Bronza je 92% legura bakra, 8% kositrene legure sa tragovima fosfora. Oni proizvode prirodno topao, gladak ton i dobro djeluju za bilo koju vrstu tehnike sviranja.

Ukupna recenzija na osnovu 0 korisničkih recenzija:

0

Imate LAG T70A HIT SET 2 , ili ste ga već koristili?

© 2004-2019 Muziker | LAG T70A HIT SET 2
Logo muziker
Nemojte propustiti povoljne akcije. Aktivirajte si notifikacije.
Aktivirati