cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

L.R. Baggs Align Equalizer

5
Acoustic predpojačalo s 6-pojasnim EQ i anti-feedback usjekom filtrom. Na temelju kruga priznatog Para Acoustic DI, Align Equalizer kombinira našu potpisnicu, visoko rangiranu FET dobitnu pozornicu s snažnim EQ oblikovanjem tonova koji injektira...
Na putu 6 kom
Pretpostavljeni datum skladištenja je 19.04.2024
218 €
1.642,52 kn
Gitarski efekt L.R. Baggs Align Equalizer

L.R. Baggs Align Equalizer

218 €
1.642,52 kn

Kod proizvoda: LRB-Align-Equalizer | ID: 290048

L.R. Baggs Align Equalizer

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

Acoustic predpojačalo s 6-pojasnim EQ i anti-feedback usjekom filtrom. Na temelju kruga priznatog Para Acoustic DI, Align Equalizer kombinira našu potpisnicu, visoko rangiranu FET dobitnu pozornicu s snažnim EQ oblikovanjem tonova koji injektira bogatstvo i ravnotežu na bilo koji akustični signal podizanja. 6-pojasni EQ oblikuje frekvencije koje smo našli najkorisnije za poboljšanje akustičnih gitara uz fleksibilnost potrebnu za učinkovito pokrivanje ostalih akustičnih instrumenata. Multi-instrumentalisti mogu ugraditi posvećene pedale EQ za usklađivanje različitih instrumenata i prilagodbu specifičnog EQ-a za svaku od njih. Varijabilni visokopropusni filtar za najbolju kontrolu zvuka i povratne veze. Inverzna faza za pasivne i aktivne pickupove. 3 prekidača položaja položaja za jednostavnu kontrolu razine. Garret Null usjek filtra podrazumijeva rezonantnu povratnu informaciju.

Parametri i specifikacija

Namjena

Napajanje

Radi na baterije

Da

Vrsta baterije

9V

Napajanje


Oprema

Adapter uključen


Zemlja

Zemlja podrijetla

SAD


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 2 korisničkih recenzija:

5

Andreas D.

Ukupan dojam

Datum
04.10.2022

Perfekt auf Akustikgitarre abgestimmtes Frequenzen.