cookies
Naši „kolačići” će za tebe biti ukusni
Kolačići na web stranici Muziker koriste se kako bi tvoj posjet uvijek bio ugodno iskustvo. Pristani na korištenje svih kolačića klikom na gumb "Suglasan sam" ili odaberi samo one koji ti se sviđaju u postavkama. Više informacija.
Suglasan sam
Odbij

Kustom KXB1

4,45
10 watt bass combo pojačalo s 6-inčnim Kustom zvučnicima i Bass, Mid i Treble kontrole. Osmišljen je za brzo i učinkovito stvaranje kvalitetnih tonova. Bilo vam je potrebno malo pojačalo za vježbanje kod kuće ili na cesti, KXB1 će isporučiti ton...
Samo po narudžbi
Rok isporuke ćemo potvrditi nakon narudžbe kod dobavljača.
Na osnovu narudžbe ćemo pokušati naručiti proizvod. Kontaktirati ćemo te u vezi roka dostave. Ako ne želiš čekati, pogledaj alternaivni proizvodi (4).
Malo bas combo pojačalo Kustom KXB1

Kustom KXB1

77,40 €
583,17 kn

Kod proizvoda: KXB1 | ID: 203772

Kustom KXB1

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:

10 watt bass combo pojačalo s 6-inčnim Kustom zvučnicima i Bass, Mid i Treble kontrole. Osmišljen je za brzo i učinkovito stvaranje kvalitetnih tonova. Bilo vam je potrebno malo pojačalo za vježbanje kod kuće ili na cesti, KXB1 će isporučiti ton i pouzdanost koja vam je potrebna. Kao i svaki KXB pojačalo, KXB1 nudi pomoćni ulaz za priključivanje MP3 ili CD ureaja za praćenje uz melodije i 1/8-inčni ulaz za slušalice koji utišava interni zvučnik za kasno noćno snimanje. Svi KXB serije pojačala pružaju petogodišnje, prenosivo elektroničko jamstvo kako bi kupcima dodatni komad umu s njihovom kupnjom. Za ton, značajke i vrijednost, bit će teško pritisnuti pobijediti Kustom KXB1.

Parametri i specifikacija

Svojstva

Snaga


Ulazi i izlazi

MP3 / linijski ulaz

Da

Izlaz za slušalice

Da

USB

DI izlaz


Napajanje

Snaga (Watt)

10

Napajanje


Oprema

Adapter uključen

Nije


Zemlja

Zemlja podrijetla

Kina


Preporučena dodatna oprema

Ukupna recenzija na osnovu 12 korisničkih recenzija:

4,45

Viktor S.

Ukupan dojam

Datum
25.01.2017

Jsem opravdu spokojený.Tento výrobek splnil co jsem od něj očekával.Jak už bylo řečeno.Za málo peněz,hodně muziky.Schwendt

Tomáš J.

Ukupan dojam

Datum
07.05.2015

Za málo peněz hodně muziky. Koupil jsem ho abych nemusel na zkoušku tahat velký kombo, ale už jsem s ním odehrál i malou hospodu a ani jsem ho nedával naplno. Hraju country a basa byla pěkná průrazná... Jediná škoda, že nejde naklopit, ale opřel jsem ho o zeď a nebyl problém.